ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ :

Ένωση Αξιωματικών Πυροσβεστικού Σώματος

Ιστολόγιο με επικαιρότητα, ειδήσεις και νέα, πυροσβεστικού, περιβαντολογικού και κοινωνικού ενδιαφέροντος, από το διαδίκτυο και τον τύπο.4/4/17

Για τις ασύμμετρες πυρκαγιές του καλοκαιριού του 2007. Εκδήλωση της ΕΑΠΣ στη ΘεσσαλονίκηΣε αίθουσα της ΔΕΘ στη Θεσσαλονίκη, την Κυριακή 3/4/2017 υπό την αιγίδα της ΕΑΠΣ παρουσιάστηκε  το βιβλίο  " Οι Ασύμμετρες Πυρκαγιές του 2007 στην Ελλάδα "  των Γ. Σταμούλη και Ν. Διαμαντή. Με την ευκαιρία της έκδοσης και την θλιβερή επέτειο των δέκα ετών από τις καταστροφικές πυρκαγιές, στην εκδήλωση, μίλησαν ο τ.Διευθυντής Πολιτικής Προστασίας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας -Θράκης κ.Κ. Κοκολάκης, ο Γεν. Γραμματέας του Δ.Σ. της ΕΑΠΣ Τ. Μανιάτης, ο Συντονιστής Επιχειρήσεων, Υποστράτηγος Δ. Αναγνωστάκης, ο Αντιστράτηγος ε.α. Δημήτρης Φαφούτης.

   Τίμησαν με την παρουσία τους, ο βουλευτής Θεσσαλονίκης Ιωάννης Σαρίδης,ο πανοσολογιότατος εκπρόσωπος του μητροπολίτη κ.κ. Άνθιμου, εκπρόσωποι των Στρατιωτικών Αρχών, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, η Πρόεδρος της διοικούσας της Ν.Δ. στη Θεσσαλονίκη  Ευταξά Βίκυ.