Επιμέλεια

Επιμέλεια
Γιάννης Σταμούλης

11/4/11

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΑΠΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ κ.ΦΩΤΗ ΚΟΥΒΕΛΗ


Αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Αξιωματικών Πυροσβεστικού Σώματος συναντήθηκε σήμερα με τον πρόεδρο της Δημοκρατικής Αριστεράς κ.Φώτη Κουβέλη. Στη συνάντηση συζητήθηκαν οι προτάσεις της ΕΑΠΣ για τη δημιουργία ενός ασφαλούς και σύγχρονου εργασιακού πλαισίου για τους εργαζόμενους στο Πυροσβεστικό Σώμα, καθώς και οι θέσεις της για τον εκσυγχρονισμό του Σώματος.
Το Δ.Σ της Ένωσης ανέδειξε τα προβλήματα και τις ελλείψεις που αφορούν στον επιχειρησιακό σχεδιασμό ενόψει της αντιπυρικής περιόδου. Από την πλευρά του ο κ. Φ. Κουβέλης εξέφρασε τη στήριξή του στα αιτήματα του κλάδου, τα οποία και θα αναδείξει στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου.

Απονομή πτυχίων στη Σχολή Επιμόρφωσης και Μετεκπαίδευσης Αξιωματικών


Πραγματοποιήθηκε, παρουσία του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας κ. Θεόδωρου Μπούφη, στις 08 Απριλίου, στις εγκαταστάσεις της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, στην Κηφισιά, η τελετή απονομής πτυχίων στους Αξιωματικούς της 19ης Εκπαιδευτικής Σειράς της Σχολής Επιμόρφωσης και Μετεκπαίδευσης Αξιωματικών του Πυροσβεστικού Σώματος.

Διαβάστε περισσότερα

Πτυχία απονεμήθηκαν σε δεκαεννιά (19) αποφοιτήσαντες σπουδαστές της Σχολής Εθνικής Ασφαλείας

Στις 1 Απριλίου πραγματοποιήθηκε στη Σχολή Εθνικής Ασφάλειας η τελετή αποφοίτησης και απονομής πτυχίων για τους δεκαεννιά (19) ευδοκίμως αποφοιτήσαντες σπουδαστές της 14ης εκπαιδευτικής σειράς 2010-2011. Στους σπουδαστές περιλαμβάνονταν ανώτεροι Αξιωματικοί της Ελληνικής και Κυπριακής Αστυνομίας, του Πυροσβεστικού και του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, των Ενόπλων Δυνάμεων και ανώτερος Υπάλληλος του Υπουργείου Εσωτερικών. Τα μεταπτυχιακά διπλώματα απένειμε ο Υπαρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Ιωάννης Ραχωβίτσας, ενώ στην τελετή χοροστάτησε ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος Κιούλος. Στην τελετή παρέστησαν ο Υπαρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, Αντιστράτηγος Παναγιώτης Μπονάτσος, ο Διευθυντής της Αστυνομικής Ακαδημίας, Υποστράτηγος Γεώργιος Μπαλάγκας, ο Ανώτερος Διοικητής του Νομού Αττικής του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, Υποναύαρχος Δημήτριος Τσιαδής,ο Προιστάμενος του Β' Κλάδου του Αρχηγείου του Πυροσβεστικού Σώματος, αρχιπύραρχος Νίκος Δούκας, ο Αστυνομικός Ακόλουθος του Πρέσβη της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Ελλάδα κ. Ανδρέας Μαπούρας καθώς και ανώτεροι και ανώτατοι Αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας. Επίσης, παρευρέθησαν o αντιδήμαρχος Αχαρνών κ. Ιωάννης Κατσανδρής, καθηγητές της Σχολής και ιδιώτες.>




Από το Πυροσβεστικό Σώμα, στη συγκεκριμένη εκπαιδευτική σειρά της Σχολής φοίτησαν ο Αντιπύραρχος Φωστιέρης Ιωάννης και ο Αντιπύραρχος Σταμούλης Ιωάννης, οι οποίοι και μεταξύ των άλλων εργασιών εκπόνησαν ειδικές μεταπτυχιακές εργασίες, ο μεν πρώτος για τα ενεργειακά δίκτυα στην Ασία, Αφρική, Ευρώπη και Ελλάδα, ο δε δεύτερος για τις κλιματικές αλλαγές και τις προοπτικές των Σωμάτων Ασφαλείας για την αντιμετώπιση των συνεπειών τους.