ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ :

Ένωση Αξιωματικών Πυροσβεστικού Σώματος

Ιστολόγιο με επικαιρότητα, ειδήσεις και νέα, πυροσβεστικού, περιβαντολογικού και κοινωνικού ενδιαφέροντος, από το διαδίκτυο και τον τύπο.3/9/12

Σοκ και ψυχρολουσία, Όλοι οι διάλογοι με τον ψαλιδοχέρη Στουρνάρα, Είχε μιλήσει πριν με Σαμαρά, Δεν ξεπαγώνουν οι μισθολογικές ωριμάνσεις


Έντρομοι αποχώρησαν οι συνδικαλιστές από το γραφείο του υπουργού Οικονομικών που και τους υποδέχτηκε και τους κατευόδωσε χαμογελαστός, αναλογιζόμενοι τον οικονομικό Αρμαγεδδώνα που θα χτυπήσει με θυελλώδη τρόπο τους ίδιους και τις οικογένειες τους.
Το bloko.gr αποκαλύπτει όλους τους διαλόγους που
διαμείφθησαν και σ' αυτούς, όπως σημειώνεται ο κ. Στουρνάρας διατήρησε το χαμόγελο του και τον κυνισμό του σε αξεπέραστα υψηλά επίπεδα, αποδεικνύοντας πόσο καλός μάνατζερ και τεχνοκράτης είναι.

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΨΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ

ΕΝΩΣΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ
"Πάντως εμείς θα τους αντισταθούμε.

Όποιοι κι αν είναι. Όσο δυνατοί κι αν είναι"

Δώρος Λοίζου


Συνάδελφοι

Σήμερα οι μάσκες έπεσαν.
Ο κεντρικός διαχειριστής των μνημονιακών επιταγών, ο Υπουργός Οικονομικών, στην συνάντηση  που είχε με τα Προεδρεία των συνδικαλιστικών  οργανώσεων του ένστολου προσωπικού των Σ.Α.μας  δήλωσε με φλεγματικό χαμόγελο ότι:
"Θα περικοπεί η μισθολογική δαπάνη του ένστολου προσωπικού γιά το 2012 κατά 6% ή 7,5% και μάλιστα με αναδρομικότητα από 1-7-2012".
"Θα παραμείνουν παγωμένες οι μισθολογικές ωριμάνσεις, άγνωστο μέχρι πότε".
"Μέχρι τέλους της χρονιάς, θα προωθηθεί σχέδιο, για νέο μισθολόγιο των ενστόλων, με κύριο στόχο πρωτίστως τη μείωση του μισθολογικού κόστους κατά 200.000.000 ευρώ, μιά μείωση δηλαδή άλλων 15% περίπου του εισοδήματος μας".
Στις αντιδράσεις μας, μετά την ανακοίνωση των παραπάνω, μας επέσεισε τον κίνδυνο, ότι αν δεν γίνουν όλα αυτά τον Οκτώβριο θα υπάρχει πρόβλημα για την καταβολή του μισθού μας.

Μετά τα παραπάνω διεκόψαμε τη συνάντηση,αποχωρώντας.  δηλώνοντας την απογοήτευση μας κυρίως γιά τον εμπαιγμό που έχουμε υποστεί όλο το τελευταίο διάστημα.
Συνάδελφοι
ΟΙ ΤΡΟΙΚΑΝΟΙ ΑΦΕΝΤΕΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ  ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ

ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ  που  ακούσαμε προεκλογικά από τους Κυβερνώντες, φυλλορόησαν σαν τα σεπτεμβριανά φύλλα των δένδρων.
Οι εξαγγελίες γιά την μη μείωση άλλο του εισοδήματός μας, την αναπλήρωση των απωλειών μας, την εξεύρεση ισοδύναμων και άλλα τέτοια ΑΠΟΔΕΙΚΤΗΚΑΝ ΦΟΥΜΑΡΑ.

Το ευχαριστώ που σβήνουμε με τα κορμιά μας τις πυρκαγιές της χώρας, είναι να ΚΑΨΟΥΝ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ.

                                                                 ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ

                ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ

                   Να κάνουμε τη σιωπηλή μας θλίψη,  αγωνιστική διάθεση και παλμό.

     Το πρώτο προσκλητήριο είναι την Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17.30 στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο στην Αθήνα, στην ΕΝΣΤΟΛΗ  ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ που διοργανώνουμε από κοινού τα Σωματεία, Πυροσβεστών, Αστυνομικών,Λιμενικών.

                                      ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΒΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ

Το 3ο Τεύχος του ενημερωτικού newsletter της ΕΑΠΣ