Επιμέλεια

Επιμέλεια
Γιάννης Σταμούλης

15/5/11

Αστυνομικό καπέλο στις πυροσβεστικές επιχειρήσεις


Με έκπληξη διαπιστώσαμε ότι οι πυροσβεστικές επιχειρήσεις αποφασίζονται πλέον από αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ.
Συγκεκριμένα στην τελευταία εκδήλωση διαμαρτυρίας της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ στις 11-5-2011, η Διεύθυνση Αστυνομίας Αθηνών, με σχετικό της σήμα, αποφάσισε τον επιχειρησιακό σχεδιασμό του Πυροσβεστικού Σώματος για την συγκεκριμένη εκδήλωση.

Ειδικότερα αποφάσισε τον ακριβή αριθμό και τύπο των πυροσβεστικών οχημάτων, καθώς και την ακριβή θέση που θα τοποθετηθούν.

Δηλαδή ο επικεφαλής της συγκεκριμένης αστυνομικής υπηρεσίας, ταξίαρχος της ΕΛ.ΑΣ. διέταξε την πυροσβεστική ηγεσία για το πώς ακριβώς θα σχεδιάσει την «πυροπροστασία» της ευρύτερης περιοχής.

Διαβάστε την παρέμβαση της ΕΑΠΣ προς τον Αρχηγό του Π.Σ.

Η ΒΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ



Την ώρα που ο Ελληνικός Λαός στενάζει από τις κατοχικές επιταγές των μνημονικών δανειστών, την ώρα που δικαιώματα και κατακτήσεις ετών σφαγιάζονται, θυσία νομιμοφροσύνης στους τροϊκανούς δυνάστες, αυξάνεται ο αυταρχισμός και η βαρβαρότητα των δυνάμεων καταστολής απέναντι στους εργαζόμενους που επιμένουν να αντιστέκονται και να διαμαρτύρονται.
Το χέρι που δολοφονικά επιτέθηκε στον διαδηλωτή, στην εκδήλωση διαμαρτυρίας της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ, είναι το χέρι της εξουσίας που θέλει τους πολίτες ανενεργούς, υπνωτισμένους, άβουλα σφάγια στον πάγκο της Τρόικας.

Διαβάστε την σχετική ανακοίνωση της ΕΑΠΣ

O AΓΩΝΑΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ


Οι εργαζόμενοι της χώρας, ενώσαν τη φωνή τους και δείξαν με την μαζική τους παρουσία στην κινητοποίηση της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ την αταλάντευτη αντίθεσή τους στην πρωτοφανή πολιτική που υποθηκεύει το μέλλον της χώρας, σφαγιάζει δικαιώματα και γεννά φτώχεια, ανεργία και εξαθλείωση.
Δώσαν το ειρηνικό, αλλά δυναμικό παρών, καταδικάζοντας τό αδιέξοδο του καινοφανούς μνημονίου, που φέρνει τη χώρα και τους πολίτες της, δεκαετίες πίσω.

Αντιπροσωπεία της ΕΑΠΣ, συμμετείχε στην κινητοποίηση, η οποία στο τέλος αμαυρώθηκε, από την τυφλή και παράνομη κρατική βία.