Επιμέλεια

Επιμέλεια
Γιάννης Σταμούλης

24/10/10

«Kαταβολή εκλογικού επιδόματος στο πυροσβεστικό προσωπικό»



Αθήνα 25-10-2010

Προς: 1) Τον Υπουργό Οικονομικών
κ. Παπακωνσταντίνου Γεώργιο

2) Υπουργό Προστασίας του Πολίτη
κ. Παπουτσή Χρήστο


Κύριοι Υπουργοί
Το Πυροσβεστικό Σώμα στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του, πάντα τις χρονικές περιόδους προ-κατά τη διάρκεια, αλλά και μετά τις εκλογικές περιόδους, αντιμετωπίζει ιδιαίτερα αυξημένες επιχειρησιακές ανάγκες. Είναι χαρακτηριστικό ότι στατιστικά τις περιόδους των εκλογών, διαχρονικά παρουσιάζεται αύξηση του αριθμού πυρκαγιών, και των επιχειρήσεων παροχής βοηθείας.

Διαβάστε την ανακοίνωση της ΕΑΠΣ

Δημοσκόπηση σοκ για τις απεργίες στη Γαλλία-Ακούει κανείς;


Παρά τις προβλέψεις για κούραση των απεργών και της κοινής γνώμης και τα ευχολόγια για κάμψη των κινητοποιήσεων η πραγματικότητα στη Γαλλία έχει το δικό της λόγο.
Η νέα δημοσκόπηση μάλιστα του Canal+ που παρουσίασε και η le Monde δείχνει πως οι θετικές γνώμες για τις κινητοποιήσεις αγγίζουν το 70% με τάση μάλιστα αυξητική για την υποστήριξη των απεργιών.
Ριχνοντας μάλιστα μια πιο προσεκτική ματια βλέπουμε οτι τα πράγματα ειναι ακόμη καλύτερα από όσο δείχνουν για αυτούς που αντιστέκονται.

Διαβάστε περισσότερα

Την "πιο μεγάλη διαδήλωση" ετοιμάζουν τα συνδικάτα στη Βρετανία...

Το Συνέδριο των Εργατικών Ενώσεων (TUC), η οργάνωση-ομπρέλα των βρετανικών συνδικάτων, ανακοίνωσε πως θα πραγματοποιήσει τη "μεγαλύτερη και πιο τολμηρή" διαδήλωση στην ιστορία του τον ερχόμενο Μάρτιο, προκειμένου να διαμαρτυρηθεί εναντίον των περικοπών της κυβέρνησης.

Διαβάστε περισσότερα