Επιμέλεια

Επιμέλεια
Γιάννης Σταμούλης

3/3/11

ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ «Απελευθερώστε μας από την ομηρία των αποσπάσεων»

Το πρόβλημα των προσωρινών αποσπάσεων δεν απασχολεί μόνο την Αστυνομία. Απασχολεί και την Πυροσβεστική, με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο, αφού δεκάδες υπάλληλοί της που είναι τοποθετημένοι σε υπηρεσίες εκτός συμφερόντων τους αναγκάζονται να καταφεύγουν ακόμα και σε εξωθεσμικούς παράγοντες για να ζητήσουν την απόσπασή τους ελπίζοντας ότι έστω και έτσι θα βρίσκονται κοντά στους δικούς τους. Είτε όμως πραγματοποιηθεί η απόσπαση είτε όχι, όπως καταγγέλλουν οι συνδικαλιστές, οι συνάδελφοί τους που ζήτησαν τις αποσπάσεις παραμένουν διπλά όμηροι. Στη μια περίπτωση γιατί κάθονται σε υπηρεσίες που δεν θέλουν και στην άλλη γιατί δεσμεύονται από τις διαθέσεις εκείνων από τους οποίους ζήτησαν την απόσπαση, αλλά και των ανωτέρων τους που τις εγκρίνουν ή τις διατηρούν.

Διαβάστε περισσότερα

Γ. Ανατολάκης: «Εμπρακτη συμπαράσταση – Όχι απλώς θλίψη. .»

O Βουλευτής Β΄ Πειραιώς του ΛΑ.Ο.Σ Γιώργος Ανατολάκης, ΔΕΝ εκφράζει απλώς και μόνο την θλίψη του για τον χαμό των δύο νέων παιδιών της ΕΛ.ΑΣ.! Παραθέτει τις Ερωτήσεις που κατέθεσε στην Βουλή μόνο τον τελευταίο μήνα για τα προβλήματα των ανδρών και γυναικών της Ελληνικής Αστυνομίας που υπερασπίζονται με την ίδια τους τη ζωή, την ασφάλεια του Ελληνικού Λαού:


Διαβάστε περισσότερα

«Πονάει» στη μέση η Πυροσβεστική

Έρευνα δείχνει ότι 1 στους 3 υπαλλήλους έχει οσφυαλγία

Συγκλονιστικά στοιχεία σε σχέση με το πρόβλημα οσφυαλγίας που παρουσιάζουν οι Έλληνες πυροσβέστες φέρνει στο φως έρευνα που διεξήγαγε το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης για λογαριασμό της Πυροσβεστικής και στοιχεία της δημοσιεύτηκαν πρόσφατα στο περιοδικό του Σώματος.

Διαβάστε περισσότερα