Επιμέλεια

Επιμέλεια
Γιάννης Σταμούλης

14/11/11

ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ


Με την Πρόεδρο της Δημοκρατικής Συμμαχίας κυρία Ντόρα ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, συναντήθηκαν στις 14 Νοεμβρίου 2011 στην Αθήνα εκπρόσωποι των σωματείων των εργαζομένων στα Σ.Α. στο πλαίσιο των ενημερωτικών συναντήσεων με τα πολιτικά κόμματα, προκειμένου να της εκθέσουν τις θέσεις και τα αιτήματα του συνδικαλιστικού κινήματος, το οποίο μέσα στις συνθήκες της βαθιάς οικονομικής κρίσης της Χώρας μας, αγωνίζεται να εξασφαλίσει τα αυτονόητα για την εύρυθμη λειτουργία των Σωμάτων Ασφαλείας και την θωράκιση των ενστόλων από τους κινδύνους που διατρέχουν σε καθημερινή βάση.

Διαβάστε περισσότερα

Ημέρα μνήμης πεσόντων Πυροσβεστών


Το Πυροσβεστικό Σώμα τίμησε το Σαββάτο 12 Νοεμβρίου στις εγκαταστάσεις του 199 - Σ.Ε.Κ.Υ.Π.Σ., στο Χαλάνδρι, τους συναδέλφους που δώσαν τη ζωή τους, θυσία στο βωμό του καθήκοντος.

Μπροστά στο Ηρώο του Π.Σ. η πυροσβεστική ηγεσία, οι εκπρόσωποι των σωματείων του πυροσβεστικού προσωπικού,εκπρόσωποι των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας,ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας κ. Θεόδωρος Μπούφης, ο κ. Ηλίας Βλαχογιάννης ως Εκπρόσωπος της Ν.Δ., ο Δήμαρχος Χαλανδρίου κ. Γεώργιος Κουράσης, εκπρόσωποι της Περιφερειακής και Τοπικής Αυτοδιοίκησης, παρέστησαν στη επιμνημόσυνη δέηση και κατέθεσαν στέφανο τιμής.

Διαβάστε περισσότερα