Επιμέλεια

Επιμέλεια
Γιάννης Σταμούλης

16/5/11

ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΛΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ



ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΑΥΡΙΑΝΗ 15-5-2011

ΚΗΡΥΞΗ ΣΤΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 18/5/2011 ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΤΙΚΗ ΑΠΟ 11.30 - ΜΕΧΡΙ ΛΗΞΗ ΩΡΑΡΙΟΥ ΜΕ ΑΙΧΜΗ ΤΟ ΩΡΑΡΙΟ

Η κοινωνία, οι εργαζόμενοι, οι Δημόσιες Υπηρεσίες και οι εργαζόμενοι στο Δημόσιο βρισκόμαστε αντιμέτωποι με την πιο άγρια επίθεση των τελευταίων δεκαετιών σε βάρος των δικαιωμάτων και των κατακτήσεών μας.

Με πρόσχημα το χρέος και την κρίση για την οποία δεν έχουμε καμία ευθύνη οι εργαζόμενοι, μειώθηκαν και μειώνονται τα εισοδήματά μας, καταργήθηκαν και καταργούνται τα ασφαλιστικά μας δικαιώματα, ελαστικοποιούνται οι εργασιακές μας σχέσεις, απολύονται έκτακτοι που καλύπτουν πάγιες ανάγκες, ιδιωτικοποιούνται και υποβαθμίζονται Δημόσιες Υπηρεσίες, καταργούνται σχολεία και υπηρεσίες υγείας και μέσα από το νέο μισθολόγιο- φτωχολόγιο, προωθούνται νέες περικοπές σε βάρος των εισοδημάτων μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΧΩΡΙΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ ΚΑΡΑΒΑΚΙΑ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


ΠΑΡΟΝ -15-5-2-2011

Ο αρχηγός της Πυροσβεστικής Στέλιος Στεφανίδης στην Πυροσβεστική Υπηρεσία των Χανίων

Η συνεργασία με όλους τους φορείς προκειμένου να μας βοηθήσουν και να βγάλουμε μια καλή αντιπυρική περίοδο είναι ο κυρίαρχος στόχος και φέτος "δήλωσε στο Flashnews.gr κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στην Πυροσβεστική Υπηρεσία των Χανίων ο αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος της χώρας κ. Στέλιος Στεφανίδης.

Διαβάστε περισσότερα