Επιμέλεια

Επιμέλεια
Γιάννης Σταμούλης

11/10/09

Η ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ

"""Ακόμα, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη δήλωσε στεναχωρημένος και απογοητευμένος με την κατάσταση στην οποία παρέλαβε το υπουργείο, αλλά και ιδιαίτερα λυπημένος – όπως είπε – για την κομματική διάλυση του Πυροσβεστικού Σώματος. «Είναι κρίμα γιατί έχει αναδείξει ηγετικές φυσιογνωμίες, όπως ο κ. Φούρλας, και έχει δώσει δείγματα ηρωισμού και αυταπάρνησης στην υπηρεσία του πολίτη. Είναι τρομερό το γεγονός ότι για τις μεγάλες φωτιές του 2007, όπου βρήκαν τραγικό θάνατο γυναίκες και παιδιά, δεν έχει υπάρξει πόρισμα. Προφανώς εδώ υπάρχει συγκάλυψη ευθυνών. Συγκρούστηκε μέχρι και πυροσβεστικό όχημα με πολίτες και βρήκαν το θάνατο. Θα γίνει μεγάλη τομή χωρίς κανένα κομματικό κριτήριο. Με είχαν κατηγορήσει και παλαιότερα προσκείμενοι στο ΠΑΣΟΚ ότι δεν τους βοήθησα. Όποιος θέλει κομματισμό να πάει στα Κόμματα. Εδώ θα κάνουμε υπηρεσίες στην υπηρεσία των πολιτών και όχι των κομμάτων. Όποιος στο Πυροσβεστικό και την Αστυνομία κάνει το καθήκον του, έχει επιτυχίες, εκτός από τα "μπράβο" θα προάγεται». """"" ΠΗΓΗ:http://www.skai.gr 9-10-09

""""Ιδιαίτερα λυπημένος δήλωσε για την κομματική διάλυση -όπως είπε- του Πυροσβεστικού Σώματος και προανήγγειλε αναδιάρθρωση όλων των υπηρεσιών της Αστυνομίας και του Πυροσβεστικού Σώματος, με ιδιαίτερη έμφαση στην αναβάθμιση της Υπηρεσίας Δίωξης του Οικονομικού Εγκλήματος και την καταπολέμηση της εσωτερικής διαφθοράς στην Αστυνομία."Ευτυχώς κάηκε μόνο η βορειοανατολική Αττική", είπε με αφορμή τις πρόσφατες πυρκαγιές, θέλοντας να δείξει την κατάσταση που επικρατεί στην Πυροσβεστική. """""
ΠΗΓΗ:http://www.news247.gr 9-10-09

""""Αναφερόμενος στο Πυροσβεστικό Σώμα, ο κ. Χρυσοχοίδης είπε:
«Έχει γίνει μεγάλο κακό στο Πυροσβεστικό Σώμα, το οποίο παρουσιάζει εικόνα κομματικής διάλυσης. Είναι κρίμα γιατί έχει αναδείξει ηγετικές φυσιογνωμίες, όπως ο κ. Φούρλας, και έχει δώσει δείγματα ηρωϊσμού και αυταπάρνησης στην υπηρεσία του πολίτη. Είναι τρομερό το γεγονός ότι για τις μεγάλες φωτιές του 2007, όπου βρήκαν τραγικό θάνατο γυναίκες και παιδιά, δεν έχει υπάρξει πόρισμα. Προφανώς εδώ υπάρχει συγκάλυψη ευθυνών. Συγκρούστηκε μέχρι και πυροσβεστικό όχημα με πολίτες και βρήκαν το θάνατο. Θα γίνει μεγάλη τομή χωρίς κανένα κομματικό κριτήριο. Με είχαν κατηγορήσει και παλαιότερα προσκείμενοι στο ΠΑΣΟΚ ότι δεν τους βοήθησα. Όποιος θέλει κομματισμό να πάει στα Κόμματα. Εδώ θα κάνουμε υπηρεσίες στην υπηρεσία των πολιτών και όχι των κομμάτων. Όποιος, στο Πυροσβεστικό και την Αστυνομία, κάνει το καθήκον του, έχει επιτυχίες, εκτός από τα «μπράβο» θα προάγεται»."""
ΠΗΓΗ: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ 9-10-2009

TOMEΣ...