Επιμέλεια

Επιμέλεια
Γιάννης Σταμούλης

16/10/11

Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ


Μέρα με τη μέρα το σχέδιο για την πλήρη εξαθλίωση των "μη προνομιούχων " αυτής της χώρας ξετυλίγεται. Οι δανειστές, οι κατακτητές και τα όργανά τους και οι διαχειριστές-δημιουργοί της κρίσης,
ρουφούν το αίμα μας και δεν θα χορτάσουν όταν δουν το περήφανο λαό μας ρακένδυτο και εξαθλιωμένο και δεν δουν τη χώρα μας ερημοποιημένη.
Η κυβέρνηση που έφερε το επαχθές μνημόνιο και την απόλυτη πορεία προς τη φτωχοποίησή της ζωής μας, έκλεισε τα δύο χρόνια στο τιμόνι της χώρας. Δυστυχώς στο επίσημο έντυπο που εξέδωσε γιά τον απολογισμό του έργου της δεν αναγράφονται τα παρακάτω. Δυστυχώς όμως γραφτήκαν στην καθημερινότητά μας, την οποία στοιχειώνουν, υποθηκεύοντας το μέλλον, το δικό μας και των παιδιών μας.
ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2010
Πάγωμα μισθών και συντάξεων, περικοπές επιδομάτων 10%...

Διαβάστε την ανάρτηση του Ταμία του Δ.Σ. της ΕΑΠΣ Ιωαν.Σταμούλη

Παγκόσμια Ημέρα κατά της ΦτώχειαςΤο 1/3 των Ελλήνων ζουν με λιγότερα από 470 ευρώ μηνιαίως, ενώ 1 στα 5 παιδιά ζει επίσης κάτω από τα όρια της φτώχεια


Το 1/3 των Ελλήνων ζουν με λιγότερα από 470 ευρώ μηνιαίως, ενώ 1 στα 5 παιδιά ζει επίσης κάτω από τα όρια της φτώχειας.
Μιλάμε πλέον -και επισήμως- για την κοινωνία των 2/3. Ούτε αυτοί, όμως, αισθάνονται ασφαλείς, αφού το 60% δηλώνουν ότι ζουν με το φόβο ότι μία ημέρα μπορούν να ξυπνήσουν φτωχοί.
Τα στοιχεία αυτά της “Κάπα Research”, ήρθαν να προστεθούν στις απόψεις που υιοθετούνται από όλο και περισσότερους, περί αφανισμού της μεσαίας τάξης.
O δανεισμός των νοικοκυριών ανήλθε στα 89,3 δισ. ευρώ εκ των οποίων τα 37,3 δισ. αφορούν καταναλωτικά και πιστωτικές κάρτες.
Tα τελευταία πέντε χρόνια οι αυτόχειρες, που βρίσκονται στην ηλικιακή κλίμακα 25-45, αποτελούν κάθε χρόνο το 38-40% του συνόλου των αυτοκτονιών.

Διαβάστε την παρέμβαση του υπ. βουλευτή Αχαΐας της ΝΔ Άγγελ. Τσιγκρή -με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Φτώχειας (16 Οκτωβρίου)

ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΥΣΙΕΣ ΜΑΣ

NA ΓΕΛΑΣΕΙ ΤΟ ΧΕΙΛΑΚΙ ΜΑΣ