ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ :

Ένωση Αξιωματικών Πυροσβεστικού Σώματος

Ιστολόγιο με επικαιρότητα, ειδήσεις και νέα, πυροσβεστικού, περιβαντολογικού και κοινωνικού ενδιαφέροντος, από το διαδίκτυο και τον τύπο.2/7/11

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΜΟΝΙΜΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ - ΣΕ ΑΓΝΟΙΑ Η ΤΥΧΗ ΤΩΝ "ΠΕΝΤΑΕΤΩΝ"


Από τα μέσα Μαίου, αναμενόταν η εκκίνηση της σχετικής διαδικασίας για την υλοποίηση του τελευταίου σχετικολύ νόμου γιά την πρόσληψη στο Π.Σ. 4000 Πυροσβεστών, πενταετούς θητείας.
Ρύθμιση που παρά τις όποιες ενστάσεις, ''κούτσα κούτσα'', θα έφερνε προσωπικό στο Π.Σ. αλλά το κυριώτερο θα έλυνε με το ίδιο τρόπο βέβαια ''κούτσα κούτσα'' το εργασιακό "δαιδαλώδες" κάποιων χιλιάδων συναδέλφων μας συμβασιούχων. Ήταν νομίζω συνειδητή επιλογή των σωματείων των μονίμων συναδέλφων να μην επεισέλθουν σε ουσιαστική κριτική στο σχέδιο που υφάνθη, λόγω του λεπτού θέματος της εργασικαής αποκατάστασης που έστω και αποσπασματικά, διαφαινόταν.
Η συναδελφική μας αλληλεγγύη, θα πρέπει να το τονίσω, μας έκανε νε συγκρατήσουμε την κριτική μας και να α΄φήσουμε τα δικά τους σωματεία να διαπραγματευτούν το ζήτημα, μιας και οι ίδιοι δεν ζήτησαν τη συμπαραστασή μας ή την άποψή μας.

Διαβάστε την ανάρτηση του Ταμία του Δ.Σ. της ΕΑΠΣ Ιωάννη Σταμούλη