Επιμέλεια

Επιμέλεια
Γιάννης Σταμούλης

10/11/10

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΒΡΕΤΑΝΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΩΡΑΡΙΟ

Σε κινητοποιήσεις κατέφυγαν οι Πυροσβέστες στη Βρετανίας μετά τις άκαρπες συνομιλίες μεταξύ των συνδικαλιστών τους και της πυροσβεστικής υπηρεσίας της Μεγάλης Βρετανίας.
Η βασική διαφωνία των δύο πλευρών έχει να κάνει με το νέο σχέδιο βαρδιών.Η ηγεσία της πυροσβεστικής θέλει να αλλάξει το καθεστώς της 15ωρης νυχτερινής βάρδιας και να μεγαλώσει την διάρκειας 9 ωρών πρωινή βάρδια.Οι συνδικαλιστές κατηγορούν, μάλιστα, την ηγεσία της πυροσβεστικής ότι απειλεί με απόλυση όσους συναδέλφους τους δεν συμβιβαστούν με το νέο καθεστώς.
Πηγή:www.zougla.gr

Ζητάνε και τα ρέστα από τους εθελοντές


Πριν από δυο εβδομάδες ενημερωθήκαμε από την ΔΟY 'Aνδρου για την υποχρέωση μας στη καταβολή ΦΠΑ με τη προσαύξηση προστίμου, συνολικού ποσού περίπου 11500¤, που αφορά την αγορά των δυο πυροσβεστικών οχημάτων του ΣΕΔΑ. Καταλαβαίνετε την έκπληξη μας όταν ακούσαμε το ποσό!!!!!

''Εμπρηστικοί Μηχανισμοί''


Ιδιαίτερα ανησυχητικό είναι το φαίνομενο της αύξησης των εμπρηστικών επιθέσεων από αντιεξουσιαστές καθώς και της ''ποιοτικής μετάλλαξης'' των εμπρηστικών μηχανισμών...
Στο Συμπέρασμα αυτό καταλήγει η πρόσφατη Έρευνα

Αντιπαραγωγικοί… ήρωες του καθήκοντος


Το παρακάτω άρθρο του Φαήλου Κρανιδιώτη είναι εξαιρετικά αφιερωμένο στον αμετροεπή Θόδωρα Πάγκαλο, για τα όσα δήλωσε για τους... αντιπαραγωγικούς στρατιωτικούς και άνδρες και γυναίκες των Σωμάτων Ασφαλείας. Αντιπαραγωγικός ο Ηλιάκης, ο Γιαλοψός, ο Καραθανάσης, ο Βλαχάκος, ο Σπανουδάκης και τόσα άλλα παιδιά που έπεσαν εν ώρα καθήκοντος...