Επιμέλεια

Επιμέλεια
Γιάννης Σταμούλης

16/6/11

ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ


H συμμετοχή των εργαζομένων στην κινητοποίηση της 15/6/2011 ήταν μεγαλειώδη.

Οι εργαζόμενοι και η ελληνική κοινωνία με τη μαζική συμμετοχή τους διατρανώσαν την απόφασή τους να συνεχίσουν και να κλιμακώσουν τον αγώνα τους ενάντια στα αντιλαϊκά μέτρα της Κυβέρνησης και της Τρόικα, που για να εξυπηρετήσουν τους τραπεζίτες και τους δανειστές οδηγούν τους εργαζόμενους και την κοινωνία στη φτώχεια και την εξαθλίωση.
Οι προσπάθειες των Γνωστών Αγνώστων,που προσπάθησαν να περάσουν εκβιασμό, αποπροσανατολισμό με στόχο την υποταγή των εργαζομένων και της κοινωνίας στις αντιλαϊκές μνημονιακές πολιτικές, δεν θα περάσει.


Διαβάστε τη συνέχεια

Μύνημα αλληλεγγύης των Ομοσπονδιών Σ.Α. στη Γ.Σ.Ε.Ε. - Α.Δ.Ε.Δ.Υ.


Μήνυμα των έξι Ομοσπονδιών ενόψει της 24ωρης
διαμαρτυρίας της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ την 15/6/2011


Το συνδικαλιστικό μας κίνημα εκφράζει την αλληλεγγύη του σε όλους τους αγανακτισμένους συμπολίτες μας που συμμετέχουν ενεργά στον αγώνα για την ανατροπή της άδικης, αντιλαϊκής μνημονιακής πολιτικής, που προωθείται από την Κυβέρνηση και την Τρόικα στο όνομα της σωτηρίας της πατρίδας μας.


Διαβάστε την σχετική ανακοίνωση

ΜΟΝΟ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΘΑ ΑΠΟΚΡΟΥΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΑΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ


Η μαζική συμμετοχή των εργαζομένων πολιτών στις κινητοποιήσεις-διαμαρτυρίες της 15/6/2011, ειδικά στο κέντρο της Αθήνας, έδειξε ότι μόνο η αγωνιστική διάθεση των πολιτών, η ενεργή συμμετοχή τους και η μαζικοποίηση του εργατικού κινήματος, μπορεί να θέσει φραγμό στην βαθιά αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης των διαχειριστών της κρίσης και των εκτελεστών του επαχθούς μνημονίου.

Οι δανειστές μας και οι λογής - λογής κερδοσκόποι-καιροσκόποι είχαν στήσει τρελό χορό, βλέποντας την "ευκολία" που τα αντιλαϊκά μέτρα επιβάλλονται στη χώρα.
Μέτρα πρωτοφανή, που οδηγούν τη χώρα στην φτώχεια, την ανέχεια, τη μιζέρια και την θυσία χωρίς ελπίδα.


Διαβάστε την ανάρτηση του Ταμία του Δ.Σ. της ΕΑΠΣ Ιωαν.Σταμούλη

16η Ιουνίου Ημέρα γενεθλίων του Πρωθυπουργού και Μνήμης του Αγίου Μνημονίου!




Ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου στις 16 Ιουνίου έχει τα γενέθλιά του.

Την ίδια ακριβώς ημέρα, σύμφωνα με το εορτολόγιο, ο Άγιος Μνημόνιος, Επίσκοπος Αμαθούντος της Κύπρου.

Τυχαίο...

ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΑΠΣ ΣΤΑ ΜΜΕ

Συνεχίστηκαν οι παρεμβάσεις της ΕΑΠΣ στα ΜΜΕ με δηλώσεις για τα προβλήματα του πυροσβεστικού προσωπικού του Προέδρου του Δ.Σ. Φ.Παντελεάκου στο ALTER στην εκπομπή "όσο υπάρχουν άνθρωποι" την Τρίτη 14/6 το απόγευμα.

ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ



Εφημερίδα. ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ 15-6-2011

Με μεγάλες ελλείψεις ξεκίνησε η αντιπυρική περίοδος στη Λέσβο


Με πολλά προβλήματα και σημαντικές ελλείψεις ξεκινά από την Κυριακή, 1η Μαίου η αντιπυρική περίοδος για το νησί της Λέσβου και είναι άγνωστο πώς, με ποιο τρόπο και αν τελικά θα αντιμετωπιστούν.

Τα βασικότερα από αυτά είναι η καθυστέρηση που παρατηρείται στην ανάληψη των καθηκόντων από τους εποχικούς δασοπυροσβέστες, καθώς και η αβεβαιότητα που επικρατεί σε ότι αφορά την διατήρηση της βάσης της 359 ΜΑΕΔΥ, δίπλα από το αεροδρόμιο. Αν σ’ αυτά προστεθεί και το γνωστό ζήτημα της έλλειψης επαρκούς προσωπικού στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Μυτιλήνης και τα Κλιμάκια, τότε σίγουρα μιλάμε για ένα δύσκολο καλοκαίρι που ουσιαστικά βρίσκει απροετοίμαστο το νησί μπροστά στους κινδύνους καταστροφικών πυρκαγ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΗ


Εφημερίδα ΒΡΑΔΥΝΗ 15-6-2011

ΚΑΛΕΣΜΑ ΕΑΠΣ ΣΕ ΠΑΠΟΥΤΣΗ ΚΑΙ ΟΘΩΝΑ: "ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ"



"Λεφτά δεν υπάρχουν…. για το Πυροσβεστικό προσωπικό !!!!

Έγκαιρα στις 20 Γενάρη, η Ένωσή μας αναγινώσκοντας τον προϋπολογισμό του 2011, έκρουσε το καμπανάκι του κινδύνου βλέποντας ότι μεταξύ των προβλεπομένων μνημονιακών περικοπών, συμπεριλαμβάνονταν και μεγάλες μειώσεις στις βασικές μας αποδοχές. Ειδικότερα, προβλέπονταν 4.434.616 € λιγότερα για το βασικό μας μισθό, 1.630.000 € λιγότερα για το .....

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΘΗΛΩΜΕΝΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ



ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ" 12-6-2011