ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ :

Ένωση Αξιωματικών Πυροσβεστικού Σώματος

Ιστολόγιο με επικαιρότητα, ειδήσεις και νέα, πυροσβεστικού, περιβαντολογικού και κοινωνικού ενδιαφέροντος, από το διαδίκτυο και τον τύπο.30/7/10

O ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ

Ο Πρωθυπουργός επισκέφθηκε στις 29 Ιουλίου τον 6ο Πυροσβεστικό Σταθμό Αθηνών.
Τον υποδέχθηκε ο Διοικητής της Π.Δ.Π.Υ. Αττικής Υποστράτηγος Παναγιώτης Βελής, ο οποίος και τον ενημέρωσε γιά τη διασπορά των πυροσβεστικών δυνάμεων στη Πάρνηθα.
Στη συνέχεια ο Πρωθυπουργός επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του Σ.Ε.Κ.Υ.Π.Σ. Στις δηλώσεις του ο Πρωθυπουργός ανέφερε:
«Συγχαίρω το Πυροσβεστικό Σώμα και όλους τους φορείς, που συνεργάζονται, για τη δουλειά και για την προσπάθεια τους. Ακόμη γίνονται θυσίες και καταβάλλονται υπεράνθρωπες προσπάθειες.
Επίσης, να σας συγχαρώ για το συντονισμό τον οποίο έχετε πετύχει, γιατί αυτό νομίζω είναι από τα πιο βασικά, να αξιοποιούμε τα μέσα που διαθέτουμε. Πιστεύω ότι υπάρχει κι άλλο περιθώριο για συνεργασία ανάμεσα σε μέσα και υπηρεσίες, αλλά ο συντονισμός είναι καθοριστικός παράγοντας ώστε η προσπάθεια να είναι γρήγορη και αποτελεσματική. Μάλιστα, μαζί με την Αυτοδιοίκηση και τους εθελοντές είναι το κλειδί για να μη δούμε ξανά τραγωδίες, όπως στο παρελθόν. Συγχαρητήρια και πάλι και καλή συνέχεια στην προσπάθειά σας, γιατί είμαστε εν μέσω καλοκαιριού και ελπίζω όλα να πάνε καλά».