ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ :

Ένωση Αξιωματικών Πυροσβεστικού Σώματος

Ιστολόγιο με επικαιρότητα, ειδήσεις και νέα, πυροσβεστικού, περιβαντολογικού και κοινωνικού ενδιαφέροντος, από το διαδίκτυο και τον τύπο.9/2/12

ANAKOINΩΣΗ-ΚΑΛΕΣΜΑΤα μέτρα που περιλαμβάνονται στο νέο Μνημόνιο και στα οποία συμφώνησαν οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί, με τη Συγκυβέρνηση και την Τρόικα, είναι η «ταφόπλακα» της ελληνικής Κοινωνίας.
Καλούμε τα μέλη της ΕΝΩΣΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ να συμμετέχουν μαζί με όλους τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους τους ανέργους, τους νέους και όλους εκείνους που πλήττονται από την ασκούμενη μνημονιακή πολιτική...


Εσύ πού ήσουν στις 29 Ιουνίου;
Του Τάσου Μανιάτη Μέλους Δ.Σ. - Υπευθυνος Κινητοποιήσεων της ΕΑΠΣ


Και τώρα -με την πλήρη συμφωνία για το ξεπούλημα της χώρας και των πολιτών της- το παραμύθι τελείωσε.
Μέχρι τον περασμένο Ιούνιο, ρωτούσα τους ανθρώπους που μου άνοιγαν κουβέντα για την πολιτική και οικονομική κατάσταση της χώρας και τι ψήφισαν στις εκλογές για να δώ αν ήταν πατροναρισμένο από κάπου.
Από τον Ιούνιο και μετά, έχω προσθέσει μια ακόμα ερώτηση: «Εσύ πού ήσουν στις 29 Ιουνίου;».
Αλήθεια, εσύ πού ήσουν;
Τι; Αισθάνεσαι απογοήτευση; Αισθάνεσαι αδικημένος;
Αισθάνεσαι προδομένος;
Σε πούλησαν οι ξεπουλημένοι πολιτικοί που μας κυβερνούν;
Έχασες τη δουλειά σου;
Σου μείωσαν τον μισθό;
Δεν με νοιάζει.
Εσύ πού ήσουν στις 29 Ιουνίου που ψηφιζόταν το Μεσοπρόθεσμο και είχε γίνει κάλεσμα -επί εβδομάδες- σε όλους;
Τώρα λοιπόν αν ο φόβος σου και οι αναστολές που σου δημιούργησαν οι πουλημένοι δημοσιογράφοι και τα Τροικανά ΜΜΕ δεν τσαλάκωσαν την ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΟΥ,
ΕΛΑ την Παρασκευή το Σαββάτο και την Κυριακή στην Πλατεία Συντάγματος.
Ετοίμασε το Ελικόπτερο όπως στην Αργεντινή.
Εγώ, πάντως, ήμουν στο Σύνταγμα. Και πολλοί άλλοι και τωρα εκεί θα είμαστε.
Κάποιοι κατέστρεψαν το μέλλον, το δικό σου και των Παιδιών σου.
ΘΑ το ανεχτείς;

ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΤΟΝ ΜΑΕΣΤΡΟ

Κύριε Αρχηγέ
Με τον Ν 3938/2011 και την Υ.Α. 12077/15-07-2011 καθορίστηκαν τα δικαιολογητικά και η διαδικασία πρόσληψης των πυροσβεστών πενταετούς υποχρέωσης.
Η διαδικασίες αυτές ολοκληρώθηκαν με την απόφαση πρόσληψης τους στις 20-01-2012 και τον ορισμό του τόπου και του χρόνου πρόσληψης τους.
Έγκαιρα είχαμε επισημάνει ότι θα έπρεπε πριν την πρόσληψη, να υλοποιηθεί ο έλεγχος της εγκυρότητας και γνησιότητας των εγγράφων των δικαιολογητικών που υποβλήθηκαν απ΄τους επιτυχόντες.
Παρ΄όλα αυτά το ΑΠΣ αποφάσισε την πρόσληψη αλλά και την εκπαίδευση των επιτυχόντων από 10-02-2012 χωρίς να έχουν γίνει οι σχετικές διοικητικές πράξεις ελέγχου εγκυρότητας απ΄τους έχοντες κατά τον νόμο την αρμοδιότητα αυτή.
Διαβάστε την ανακοίνωση της ΕΑΠΣ