Επιμέλεια

Επιμέλεια
Γιάννης Σταμούλης

6/6/12

ΤΟ Π.Σ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

Ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος, επισκέφθηκε το Συντονιστικό Επιχειρησιακό Κέντρο Υπηρεσιών Πυροσβεστικού Σώματος και έναν από τους πλέον κομβικούς για την πυροπροστασία της Αθήνας τον 9ο Πυροσβεστικό Σταθμό.
Ο κ. Αβραμόπουλος ενημερώθηκε  για τα προβλήματα του Π.Σ. και του πυροσβεστικού προσωπικού και για την προετοιμασία ενόψει της αντιπυρικής προστασίας..Στην επίσκεψη  του αντιπροέδρου της Ν.Δ. στον 9ο Π.Σ. παραβρέθηκε και αντιπροσωπεία της ΕΑΠΣ αποτελούμενη από τον Αντιπρόεδρο Φιλ.Παντελεάκο, τον Ταμία Βνιτζηλαίο Γιώργο και το μέλος του Δ.Σ. Αρτοποιό Ιωάννη, οι οποίοι και τον ενημέρωσαν για τα προβλήματα του πυροσβεστικού προσωπικού

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ Π.Σ.

Συνέντευξη παρεχώρησε στο  "Sunny channel", ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΕΑΠΣ  Γιάννης Σταμούλης;την Τρίτη 5/6/2012 στην εκπομπή του Δ. Τσιτούνα  "Δυνατή Ενημέρωση". Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΕΑΠΣ αναφέρθηκε στο σύνολο των προβλημάτων που αντιμετωπίζει το Πυροσβεστικό Σώμα και το πυροσβεστικό προσωπικό.

ΓΙΑ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Την Τρίτη 05-06-2012 παγκόσμια ημέρα Περιβάλλοντος αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ αποτελούμενη από τους υποψήφιους Βουλευτές, Μαυρόπουλο Αναστάσιο,  Καφαντάρη Χαρά και του αυτοδιοικητικού στελέχους και τ.δημάρχου Καισαριανής Μπαρζώκα Νίκο,επισκέφθηκαν τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και συναντήθηκαν με το Γενικό Γραμματέα Π.Π κ. Μπούφη Θεόδωρο, Η ενημέρωση αφορούσε Θέματα Συντονισμού και Διαχείρισης σε Εθνικό επίπεδο, δράσεων για την Ετοιμότητα, Κινητοποίηση και Αντιμετώπιση των Φυσικών - Τεχνολογικών και Λοιπών Καταστροφών, ή Καταστάσεων Εκτάκτου Ανάγκης, με σκοπό την ελαχιστοποίηση των συνεπειών τους στο Περιβάλλον. Στην συνάντηση παραβρέθηκε και αντιπροσωπεία της ΕΑΠΣ, αποτελούμενη από τον Γεν.Γραμματέα του Δ.Σ. Αναστ.Μανιάτη και το μέλος του Δ.Σ. Ιωάννη Αρτοποιό, οι οποίοι ενημέρωσαν την αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ για τα ειδικότερα προβλήματα του Π.Σ.