ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ :

Ένωση Αξιωματικών Πυροσβεστικού Σώματος

Ιστολόγιο με επικαιρότητα, ειδήσεις και νέα, πυροσβεστικού, περιβαντολογικού και κοινωνικού ενδιαφέροντος, από το διαδίκτυο και τον τύπο.17/5/12

Δυστυχώς πάμε για εκλογές΄.

Οι εγχώριοι μεσάζοντες των ντόπιων και ξένων οικονομικών συμφερόντων Ν.Δ και ΠΑΣΟΚ, εκ στόματος Βενιζέλου και Σαμαρά μετά τις διερευνητικές εντολές και τις αποτυχημένες προσπάθειες των Τροικανών να δημιουργήσουν μία συγκυβέρνηση συνέχειας του μνημονίου, αδιαφορώντας για την εξαθλίωση των πολιτών και της Πατρίδας μας, δήλωσαν το "Δυστυχώς πάμε για εκλογές". 

Αποδείχθηκε περίτρανα ότι όπως δεν ήθελαν την λαϊκή ετυμηγορία όταν συγκυβερνούσαν στην κυβέρνηση Παπαδήμου, έτσι και τώρα, πού θεωρούν τους πολίτες υποτελείς στις αποφάσεις τους. 

Θέλουν να αποφασίζουν για εμάς χωρίς εμάς. Έπαθαν σοκ από την Λαϊκή ετυμηγορία, και δε διανοούνται να την Χρησιμοποιούν ούτε στο λεξιλόγιό τους. Υιοθετούν τη δημοκρατία των δημίων δανειστών μας, πού επιβάλουν κυβέρνηση χωρίς τον Λαό ,για την εξαθλίωση του Λαού. Οι δυνάμεις του μνημονίου Οι δυνάμεις του μνημονίου αρνούνται το δικαίωμα του πολίτη να καθορίζει τη ζωή και το μέλλον που αποτελεί την βασική αρχή μιας δημοκρατικής κοινωνίας. Δεν επιθυμούν τον έλεγχο της εξουσίας, την οποία δίνει ο πολίτης στους πολιτικούς, είναι απαράβατος όρος για να μην μεταβάλλεται ο πολιτικός από υπηρέτης του κοινωνικού συμφέροντος σε καταχραστή της εξουσίας που του εμπιστεύθηκε ο λαός. 
Η ευθύνη για την λειτουργία της δημοκρατίας είναι συλλογική και δεν έχουν το δικαίωμα οι δυνάμεις του μνημονίου να την αποποιούνται, γιατί αποτελεί τίτλο τιμής και υποχρέωση του ελεύθερου και δημοκρατικά σκεπτόμενου πολίτη που θέλει να είναι ενεργός, δημιουργικός και όχι έρμαιο των συμφερόντων των λίγων. Ο λαός μας έχει την μοναδική ευκαιρία να καταδικάσει οριστικά αυτούς πού θέλουν να τον θέσουν στο περιθώριο και να μην αποφασίζουν για αυτόν. Η ψυχολογική Βία πού ασκείται από τα διαπλεκόμενα Μ.Μ.Ε δεν πρέπει να περάσει και ο λαός μας να καταδικάσει τούς εκφραστές του "δυστυχώς πάμε για εκλογές" για να υπερασπιστεί τη Δημοκρατία πού οι Άθλιοι θέλουν να την αντικαταστήσουν με τη δικτατορία των οικονομικών τους Μεντόρων.

ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΤΟΥ ΣΙΣΥΦΟΥ

Με το πενάκι του συναδέλφου Αντιστρατήγου ε.α. Π.Σ. Μουρατίδη Σπύρου

ΠΛΑΤΩΝΙΚΕΣ ΑΓΑΠΕΣ

Ότι ο κ. Χρυσοχοίδης στις θητείες του στο Υπουργείο μας, έδειξε εμπράκτως την χαμηλότατη θέση που είχε στην ατζέντα των προτεραιοτήτων του το Π.Σ. είναι για μας γνωστό. 
Αρκεί μια ματιά στις ανακοινώσεις της Ένωσής μας, κατά τη διάρκεια των θητειών του. 
Αυτήν την πολιτική της απαξίας και περιφρόνησης  τόσο των στελεχών μας, όσο και του έργου του Σώματός μας, την έδειξε περίτρανα και στην αποχαιρετιστήρια ομιλία του σήμερα.
Ομιλία στην οποία, στο σύνολό της, αφιέρωσε στο "πλούσιο του " έργο στον τομέα της ΑΣΤΥΝΟΜΊΑΣ και το οποίο μάλιστα διάνθισε με ευχαριστίες, ονομαστικά σε αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ.
Για τον κ.Χρυσοχοίδη προφανώς Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη = Αστυνομία.

«Με τουρκικά ελικόπτερα η δασοπυρόσβεση στην Ελλάδα»

Σε εταιρείες από την Τουρκία και τη Ρωσία ανέθεσε η ΝΑΤΟϊκή οργάνωση NAMSA (NATO Maintenance and Supply Agency) το έργο της δασοπυρόσβεσης στην Ελλάδα, έπειτα από αίτημα του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η τουρκική εφημερίδα «Hürriyet»

διαβάστε περισσότερα στο  http://www.zougla.gr