Επιμέλεια

Επιμέλεια
Γιάννης Σταμούλης

22/6/11

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΕΑΠΣ


Η Ε.Α.Π.Σ. συμμετέχει με τα σωματεία των εργαζομένων στα Σώματα Ασφαλείας στην πανελλαδική ένστολη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Αθήνα (Πλατεία Κολοκοτρώνη), την Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011 και ώρα 18.00.
Καλούμε όλους τους εργαζόμενους στο Πυροσβεστικό Σώμα, εν ενεργεία, εν αποστρατεία και συμβασιούχους Πυροσβέστες, να δώσουν δυναμικό «παρών» στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας.
Οι τελευταίες αποφάσεις των κυβερνώντων, υπό τις οδηγίες της τρόικας και των δανειστών της χώρας για νέες περικοπές δαπανών, τόσο των λειτουργικών όσο και των ανελαστικών (συντάξεις, μισθοί, επιδόματα, νυχτερινά, πενθήμερα κλπ), συνιστούν την τελευταία πράξη του δράματος που βιώνουμε ως ένστολοι εργαζόμενοι τα τελευταία χρόνια.

Διαβάστε την ανακοίνωση- πρόσκληση της ΕΑΠΣ

Γενικός συναγερμός για τα δυσβάσταχτα μέτρα


Κύμα χιλιάδων αγανακτισμένων εν ενεργεία και εν αποστρατεία αστυνομικών, πυροσβεστών και λιμενικών από κάθε γωνιά της χώρας θα κατακλύσει αύριο Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2011, το κέντρο της Αθήνας (ώρα 18:00 Πλατεία Κολοκοτρώνη), καθώς το «Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2012-2015» δεν αφήνει σε κανέναν μας κανένα περιθώριο εφησυχασμού, όπως καταγράφεται ήδη και σε όλη την Ελλάδα με τις περιφερειακές ένστολες διαμαρτυρίες των Πρωτοβαθμίων Ενώσεών μας.

Τα προβλεπόμενα, νέα μέτρα καταβαραθρώνουν το βιοτικό μας επίπεδο με τη λεηλασία του πενιχρού εισοδήματός μας, το ψαλίδισμα των πενθημέρων, των νυχτερινών και των επιδομάτων, αλλά και λόγω των νέων περικοπών των δαπανών για τη στοιχειώδη λειτουργία των υπηρεσιών.

Διαβάστε την κοινή ανακοίνωση των σωματείων των εργαζομένων στα Σώματα ασφαλείας.

ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ




Για άλλη μιά φορά, οι μισθωτοί εργαζόμενοι του Δημοσίου, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της ΑΔΕΔΥ ένωσαν την αγανάκτησή τους με τους χιλιάδες πολίτες, στην πλατεία Συντάγματος...
Διαβάστε περισσότερα..