Επιμέλεια

Επιμέλεια
Γιάννης Σταμούλης

1/9/12

ΑΦΗΝΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ 9 ΣΤΟΥΣ 10 ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ


δημοσίευμα της  Press Time 1-2/9/2012, με δηλώσεις του Αντιπροέδρου της ΕΑΠΣ Φ.Παντελεάκου

ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΔΑΣΟΠΥΡΟΣΒΕΣΗΣ

δηλώσεις του Προέδρου της ΕΑΠΣ στη ΝΕΤ ΣΤΟ ΔΕΛΤΊΟ ΤΩΝ ΕΙΔΉΣΕΩΝ  της 1-9-2012

ΔΕΊΤΕ ΤΟ ΒΊΝΤΕΟ

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΑΛΛΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ ΑΡΧΗΓΟ


Συναγερμός! Κινδυνεύουμε!

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,
  Με υψηλό αίσθημα ευθύνης έναντι των εκατομμυρίων συμπολιτών μας που αγωνιούν για το αύριο της πατρίδας μας, συνεχίσαμε τον αγώνα μας για να πείσουμε την πολιτεία και ειδικότερα το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης ότι πιθανές νέες περικοπές των μισθών και των λειτουργικών δαπανών των Σωμάτων Ασφαλείας τα οδηγούν στην ακινητοποίηση, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την ασφάλεια των ενστόλων, των πολιτών και της ίδιας της χώρας μας.
  Ειδικότερα, με τη συμμετοχή των αντιπροσωπειών των πρωτοβάθμιων σωματείων μας πραγματοποιήσαμε χθες το μεσημέρι συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Υπουργείο Οικονομικών. Και κατόπιν έξω από το Κοινοβούλιο, επιδιώκοντας συναντήσεις με τον Υπουργό κ. Γιάννη Στουρνάρα και με τους αρχηγούς των Πολιτικών Κομμάτων που στηρίζουν την Κυβέρνηση, ήτοι της Νέας Δημοκρατίας, του ΠΑΣΟΚ και της Δημοκρατικής Αριστεράς.
  Εκ μέρους της Νέας Δημοκρατίας μας δέχθηκε στα γραφεία του κόμματος ο Γενικός Γραμματέας κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης ο οποίος ήταν σαφέστατος: Δεν πρέπει να υπάρξουν άλλες περικοπές στους ένστολους, γνωστοποιώντας ότι αυτή είναι και η θέση του Κόμματος της Ν.Δ.
 

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΑΠΣ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ ΣΤΟΝ Γ.ΑΥΤΙΑ

ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ

Μπροστά στην λαίλαπα των καταστροφικών προθέσεων των διαχειριστών του μνημονίου απέναντί μας, μόνη λύση είναι ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ.

Σήμερα 31/8/2012  στις 11.30 το πρωί, τα προεδρεία των σωματείων Π.Σ.-ΕΛ.ΑΣ.-Λ.Σ. βρεθήκαμε στην πλατεία Συντάγματος και κατευθυνθήκαμε στην είσοδο του Υπουργείου Οικονομικών.
Μαζί μας βουλευτές από τον ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ και την Χρυσή Αυγή, που δηλώσαν τη συμπαραστασή  τους στον αγώνα μας για επιβίωση. Δηλώσαμε στα Μ.Μ.Ε. την απόφασή μας να παλέψουμε για να ανατρέψουμε τη νέα σφαγή στο φτωχοκάματό μας.

Στις 12.30 πορευτήκαμε προς τη Βουλή των Ελλήνων. Συγκεντρωμένοι στην είσοδο, αναμέναμε και κάναμε αισθητή την παρουσία μας, στους κ.κ. Υπουργούς που εξέρχονταν από το υπουργικό συμβούλιο που μόλις είχε τελειώσει.
 

Δηλώσεις του Προέδρου της ΕΑΠΣ στον ΑΝΤ1

ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ


Στους δρόμους οι ένστολοι