Επιμέλεια

Επιμέλεια
Γιάννης Σταμούλης

15/1/12

Η ομολογία της στυγνής εκτέλεσης του λαού μας


Πρώτες μέρες του 2012 και η χώρα μας βρίσκεται στην πιο δεινή θέση στην νεώτερη ιστορία της. Η φτώχεια, η εξαθλίωση και το κυριότερο η εθνική απογοήτευση σαρώνουν τη χώρα. Οι πολίτες της χώρας βιώνουν μια σκληρή και βάρβαρη επίθεση στην καθημερινότητά τους, βλέποντας την Ελλάδα να στενάζει κάτω από τη μπότα των νέων κατακτητών της, οικονομικών αυτή τη φορά.
Μέσα σε αυτό τον ορυμαγδό της μνημονικής επίθεσης που πλήττει κυρίως τους μη προνομιούχους το ζητούμενο είναι να δούμε μια μικρή αχτίδα φωτός εκεί στο τέλος του μακρινού και κατασκότεινου τούνελ της κρίσης. Το οποίο και τέλος του δεν διαφαίνεται.

Και ενώ αναζητείται η ανάληψη της πολιτικής ευθύνης του εθνικού εγκλήματος για τους δημιουργούς της κρίσης, για τους κακούς διαχειριστές της, ήρθε η ομιλία του κορυφαίου πολιτικού παράγοντα της πολιτικής διαχείρισης της σημερινής κατάστασης του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ στις 14-1-2012 στο Εθνικό Συμβούλιο του κόμματός του.
Στην ομιλία επιβεβαιώθηκε η τραγική κατάσταση της χώρας, αλλά και η έλλειψη ελπίδας που μπορεί να προκύψει από τους δημιουργούς της κρίσης που έχουν και την ιδιότητα του διαχειριστή της...

Διαβάστε την ανάρτηση του Ταμία του Δ.Σ. της ΕΑΠΣ Ιωάννη Σταμούλη