Επιμέλεια

Επιμέλεια
Γιάννης Σταμούλης

6/12/10

Η ΓΚΡΙΖΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΣΚΟΤΕΙΝΗΣ ΜΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

Διαβάστε το άρθρο του Σταμούλη Ιωάννη στο τελευταίο τεύχος του περιοδικού "Πυροσβεστικό Γίγνεσθαι"


Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ

Διαβάστε το άρθρο του Φ.Παντελεάκου στο τελευταίο τεύχος του "Πυροσβεστικού Γίγνεσθαι"


ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΕΑΠΣ

Κυκλοφόρησε το 41ο τεύχος του περιοδικού της ΕΑΠΣ "Πυροσβεστικό Γίγνεσθαι"

ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΟΥΜΕ

Εικόνα από το μέλλον

Δείτε πόσο εύκολη είναι η παρακολούθησή μας απο μακρυά , αρκεί να έχουμε πάνω μας ένα "τσιπάκι" RFID (Όπως αυτό που θα έχει η "Κάρτα του Πολίτη")

Δείτε περισσότερα

Συγχωνεύουν εφάπαξ με συντάξεις και μερίσματα!


Σχέδιο σωτηρίας για το εφάπαξ που προβλέπει τη συγχώνευση του Ταμείου Πρόνοιας με το επικουρικό (ΤΕΑΔΥ) και το Μετοχικό Ταμείο (ΜΤΠΥ) των Δημοσίων Υπαλλήλων, εξετάζουν τα υπουργεία Εργασίας και Οικονομικών, με στόχο να βρεθούν λεφτά για να αρχίσει να πληρώνεται το βοήθημα, έστω και αν θα είναι μειωμένο σε σχέση με αυτό που περιμένουν να πάρουν όσοι έχουν ήδη βγει και όσοι πρόκειται να βγουν στη σύνταξη.

Η «τριπλή» ενοποίηση βρίσκεται... στο τραπέζι των συζητήσεων τις τελευταίες μέρες, καθώς μέχρι τις αρχές Ιανουαρίου η κυβέρνηση θα πρέπει να έχει καταλήξει στις τελικές της προτάσεις.

Διαβάστε περισσότερα

Ούτε στολές δεν έχουν οι Εθελοντές Πυροσβέστες


Ο ένας μετά τον άλλον αποχωρούν οι εθελοντές πυροσβέστες, οι οποίοι αποθαρρύνονται από την ίδια την ηγεσία του σώματος να προσφέρουν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους. Την ώρα που γιορτάζεται παγκοσμίως η ανάπτυξη του κινήματος του εθελοντισμού, οι νέοι εθελοντές πυροσβέστες περιμένουν εδώ και μήνες να πάρουν τις στολές τους, καθώς η ηγεσία τους έκρινε την παροχή τους... παράνομη.

Διαβάστε περισσότερα

Τελικά αλλάζουμε ή βουλιάζουμε;...

Του Άγγελου Τσιγκρή
Τα στοιχεία, που πρόσφατα είδαν το φως της δημοσιότητας και που αναφέρονται στα επίπεδα του πληθωρισμού, της ακρίβειας, των «λουκέτων» στις επιχειρήσεις και της ανεργίας, επιτείνουν τα αισθήματα της αβεβαιότητας στην κοινωνία και ασφυξίας στην αγορά.
Οι κυβερνητικοί κομπασμοί για την επιτυχία στους διάφορους δείκτες της δημοσιονομικής προσαρμογής πνίγηκαν από την πλημμύρα των δυσμενών μετρήσεων για την πραγματική οικονομία.

διαβάστε περισσότερα