Επιμέλεια

Επιμέλεια
Γιάννης Σταμούλης

10/3/12

ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΟΥΤΣΗ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΑΣ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ

Σιγά σιγά διαφαίνονται οι λόγοι των θεσμικών ακροβασιών, των "φαστ- τρακ" διαδικασιών, της απίστευτης βιασύνης, της λυσσαλέας επίθεσης προς κάθε φωνή (ειδικά της ΕΑΠΣ) που τολμούσε να αρθρώσει κάποια ένσταση γιά την πρωτοφανή διαδικασία πρόσληψης των 5ετών συναδέλφων.

Διαδικασία που περιβαλλόταν από το υπέρμετρο ενδιαφέρον του τ.Υπουργού ΠΡΟ.ΠΟ. και νυν υποψηφίου Προέδρου, όταν για κανένα άλλο θέμα του Π.Σ. δεν είχε δείξει αντίστοιχο ενδιαφέρον.

Να υποθέσουμε ότι ήταν ένας απλός μαθηματικός υπολογισμός 4.000 χ 4 =16.000.

Δείτε απλά το παρακάτω, ένα από τα ιστολόγια συμβασιούχων και νέων πενταετών :


Και διαβάστε την ανάρτηση - πρόσκληση τύπου "δεκαετίας 80"



"Όσοι συνάδελφοι ιδεολογικά υποστηρίζουν το ΠΑΣΟΚ καλό θα ήταν στις ερχόμενες εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου στο ΠΑΣΟΚ να στηρίξουν την υποψηφιότητα του Χρήστου Παπουτσή (πρώην υπουργού μας ) ..
Είναι εγγύηση για την μετέπειτα πορεία του κλάδου μας είτε εκλεγεί σαν αντιπολίτευση είτε σαν Πρωθυπουργός της Ελλάδος ( όπως πιστεύουμε ότι θα γίνει ...)
ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟΝ ..."

Και πέρα από αυτό υπάρχει και η αντίστοιχη παραίνεση από επίσημο ιστολόγιο πάλι Συμβασιούχων Συναδέλφων:





"...όμως πέρα απο αυτό και την ιδεολογία του καθενός δεν πρέπει να ξεχνάμε αυτούς που μάς βοήθησαν σε δύσκολες και αντίξοες συνθήκες για την χώρα μπήκαν μπροστά και έλυσαν το εργασιακό μας( ενώ κάποιοι άλλοι εδώ και 10 χρόνια μάς κοροίδευαν σε πολύ πιο εύκολες συνθήκες) και αναφερόμαστε στον χρήστο παπουτσή που είναι υποψήφιος για αρχηγός του πασοκ στις 18 του μηνός κι εμείς σάν κλάδος έχουμε δείξει ότι δεν ξεχνάμε ούτε τα καλά ούτε τα κακά για όλους."


Χωρίς παραπέρα σχολιασμό... προς το παρόν