ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ :

Ένωση Αξιωματικών Πυροσβεστικού Σώματος

Ιστολόγιο με επικαιρότητα, ειδήσεις και νέα, πυροσβεστικού, περιβαντολογικού και κοινωνικού ενδιαφέροντος, από το διαδίκτυο και τον τύπο.12/8/10

Στις Πανελλήνιες η Πυροσβεστική

Ενταξη των πυροσβεστών στο Σώμα μέσω πανελληνίων εξετάσεων και σταδιακή ανωτατοποίηση (όπως στην περίπτωση της Αστυνομίας) της Σχολής Αξιωματικών Πυροσβεστικής εισηγείται, κατά πληροφορίες, το αντίστοιχο πόρισμα επιτροπής που συγκροτήθηκε για να μελετήσει αλλαγές και στο σύστημα εκπαίδευσης των πυροσβεστών.
Διαβάστε το δημοσίευμα της εφημερίδας ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΥΣΤΟ Για 30 ώρες σε επιφυλακή χωρίς νερό


Ανδρες και γυναίκες της Πυροσβεστικής βρέθηκαν για 29,5 ώρες σε επιφυλακή, με όσους μάλιστα συμμετείχαν στην κατάσβεση της πυρκαγιάς στην Κάρυστο στις 22 Ιούλη, να μην έχουν ούτε πόσιμο νερό από την Υπηρεσία...

Διαβάστε το σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας Ριζοσπάστης της Τετάρτης 11 Αυγούστου 2010

ΟΙ ΜΗΧΑΝΕΣ ΤΟΥ ΗΦΑΙΣΤΟΥΕστω και τώρα μέσα Αυγούστου, δυόμισι μήνες μετά την έναρξη της θερινής αντιπυρικής περιόδου, ξεκίνησε η υλοποίηση από το Πυροσβεστικό Σώμα του "Ηφαιστου", του συστήματος δίκυκλης εποχούμενης περιπολίας στα δάση.
Βασιζόμενο προφανώς στο αντίστοιχο σύστημα της Αστυνομίας, ήρθε να συνεισφέρει στον επιφανειακό επικοινωνιακό σχεδιασμό της Πολιτείας.
Και αυτό γιατί μένουν αναπάντητα τα παρακάτω ερωτήματα;

Διαβάστε την παρέμβαση των Φ.Παντελεάκου και Ι.Σταμούλη,Προέδρου και Ταμία του Δ.Σ. της ΕΑΠΣ

Επίσης μπορείτε να τη διαβάσετε στα ακόλουθα
emergencyservices.gr