ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ :

Ένωση Αξιωματικών Πυροσβεστικού Σώματος

Ιστολόγιο με επικαιρότητα, ειδήσεις και νέα, πυροσβεστικού, περιβαντολογικού και κοινωνικού ενδιαφέροντος, από το διαδίκτυο και τον τύπο.14/7/10

Συνάντηση των Σωματείων των εργαζομένων στα Σ.Α. με Κ.Κ.Ε.

Την Τετάρτη 14-07-2010 αντιπροσωπία του προεδρείου της Ε.Α.Π.Σ., μαζί με τα αντίστοιχα προεδρεία των εργαζομένων στην ΕΛ.ΑΣ. καιτο Λ.Σ. , συναντήθηκαν στη Βουλή με τους εκπροσώπους του Κ.Κ.Ε.
Διαβάστε περισσότερα

Συνάντηση των Σωματείων των εργαζομένων στα Σ.Α.με ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

Πραγματοποιήθηκε στις 13-7-2010 στα γραφεία του Συνασπισμού της Ριζοσπαστικής Αριστεράς στη Βουλή, κοινή συνάντηση των Προεδρείων των σωματείων των εργαζομένων στα Σώματα Ασφαλείας, με τους εκπροσώπους του ΣΥΡΙΖΑ κ.κ.

Διαβάστε περισσότερα

Ενστολη διαμαρτυρία στη Βουλή

Στους δρόμους βγήκαν χθες το απόγευμα οι υπάλληλοι των Σωμάτων Ασφαλείας. Οχι για τον περιορισμό της εγκληματικότητας, αλλά για τη διεκδίκηση αιτημάτων τους που σχετίζονται με τα εργασιακά και το συνταξιοδοτικό τους.
Διαβάστε το σχετκό δημοσίευμα στην εφημερίδα ΕΘΝΟΣ

ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΘΕΤΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ


To συγκεκριμένο Ασφαλιστικό Νομοσχέδιο για το Δημόσιο,που αύριο εισάγεται γιά ψήφιση στο κοινοβούλιο έχει για μαςτους ενστόλους, ιδιαίτερη σημασία μιας και που θα καθορίσει το Ασφαλιστικό – Συνταξιοδοτικό καθεστώς χιλιάδων συναδέλφων που υπηρετούν και θα υπηρετήσουν στο Πυροσβεστικό Σώμα.

Διαβάστε τη συνέχεια της ανάλυσης του Ταμία του Δ.Σ. της ΕΑΠΣ Ιωάννη Σταμούλη