Επιμέλεια

Επιμέλεια
Γιάννης Σταμούλης

1/7/11

Mεσοπρόθεσμο και Εφαρμοστικό, η διπλή καταιγίδα που φτωχοποιεί τους πολίτες και ξεπουλά τη δημόσια περιουσία.


Μετά την έλευση του ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ και των νέων τροκανών δυναστών στη χώρα μας, ξεκίνησε το ξεδίπλωμα του σχεδίου για την πλήρη εξαθλίωση των «μη προνομιούχων» πολιτών και την εκποίηση της δημόσιας περιουσίας.
Μια πολιτική αδιέξοδη, χωρίς ελπίδα, καταφανώς άδικη που κάνει τους φτωχούς εξαθλιωμένους και τους κερδοσκόπους των αγορών πλουσιότερους.
Μετά τις άγριες περικοπές του ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ 1 και 2, οι θυσίες που επιβλήθηκαν, κρίθηκαν άκαρπες, και έτσι σήμερα οι Διαχειριστές της κρίσης προχώρησαν σε νέες περικοπές.
Με το «ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ» ξεσπάει μια νέα καταιγίδα στους «ανθρώπους του μόχθου»


Διαβάστε την ανάρτηση του Ταμία του Δ.Σ. της ΕΑΠΣ Ιωάννη Σταμούλη


Επίσης διαβάστε το και στο Bloko.gr

ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΟΙ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΣΑ



Εφημερίδα "Λόγος" 1-7-2011

ΣΧΟΛΙΟ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΓΙΑ ΤΟ "ΓΕΕΘΑ": ΜΕ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΥΡΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ Η ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ


Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του bloko.gr αργά απόψε έφθασε στο Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας αίτημα του Πυροσβεστικού Σώματος να του αποσταλούν όλες οι τελευταίες πληροφορίες και τα πληροφοριακά δελτία της ΕΛΑΣ αναφορικά με την παρούσα κατάσταση για το οργανωμένο έγκλημα στη χώρα και ειδικότερα για τις οργανώσεις που δρουν στο χώρο της εμπορίας οργάνων και διακίνησης ναρκωτικών.
Επιπρόσθετα το Πυροσβεστικό Σώμα ζητά το τελευταίο επικαιροποιημένο δελτίο για την εσωτερική τρομοκρατία και ειδικότερα...
Διαβάστε περισσότερα

ΧΩΡΙΣ ΛΕΦΤΑ



Εφημερίδα "ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ" 1-7-2011

SOS ΓΙΑ ΤΑ ΔΑΣΗ



Εφημερίδα 30-6-2011

"ΓΕΕΘΑ" ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ - ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ




Χθες γράφαμε για το άρθρο 2 στο κεφάλαιο α' του νέου γεεθα που προωθούν οι "θεσμιστές" του υπουργείου και της αστυνομίας (;) που επιλέγεται κι αναφέρεται στο "τμήμα οργανωτικών μελετών και διακλαδικού συντονισμού" και είδαμε τις ανά παράγραφο μέχρι τη στ εφαρμοστικές καινοτομίες.
Διαβάζουμε από το ζ και πέρα για το τμήμα οργανωτικών μελετών το οποίο έχει και τις ακόλουθες εξής αρμοδιότητες:
ζ. Παρακολουθεί, αναλύει κι αξιολογεί τις εξελίξεις και τα δεδομένα, αναφορικά με τα αντικείμενα αρμοδιότητας του υπουργείου και ...

Διαβάστε περισσότερα