ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ :

Ένωση Αξιωματικών Πυροσβεστικού Σώματος

Ιστολόγιο με επικαιρότητα, ειδήσεις και νέα, πυροσβεστικού, περιβαντολογικού και κοινωνικού ενδιαφέροντος, από το διαδίκτυο και τον τύπο.5/5/10

Η ΜΑΥΡΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ


ΠΑΛΙ ΑΘΩΟ ΑΙΜΑ

Για άλλη μιά φορά, στο όνομα μιας άδικης, φρικώδης και παράλογης βίας, τρείς αθώες ψυχές,απλοί εργαζόμενοι της καθημερινότητας έχασαν τη ζωή τους.
Την ανάγκη να υπάρξει ομοψυχία και υπεύθυνη στάση από όλους υπογράμμισε στο μήνυμά του, μετά το θάνατο των τριών πολιτών κατά την απεργιακή διαδήλωση, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Ο Κάρολος Παπούλιας εξέφρασε οδύνη και οργή για την τραγωδία και διαβεβαίωσε ότι το έγκλημα αυτό δεν μπορεί να μείνει ατιμώρητο.
«Η χώρα μας έφτασε στο χείλος της Αβύσσου. Είναι ευθύνη όλων μας να μη γίνει το βήμα προς το κενό. Και η ευθύνη αποδεικνύεται στην πράξη, όχι στα λόγια. Η ιστορία θα μας κρίνει όλους. Αυστηρά και χωρίς ελαφρυντικά», υπογράμμισε.
«Δυσκολεύομαι να βρω τις κατάλληλες λέξεις για να εκφράσω την οδύνη και την οργή μου για τον τραγικό θάνατο τριών συμπολιτών μας, που έπεσαν θύματα αποκρουστικής βίας, ξένης προς το αξιακό σύστημα μίας δημοκρατικής κοινωνίας», τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.
«Θέλω να διαβεβαιώσω τους δικούς τους ανθρώπους, που πονούν, ότι η πολιτεία θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να μη μείνει αυτό το έγκλημα ατιμώρητο» επισήμανε και σημείωσε πως «το μεγάλο διακύβευμα των ημερών είναι η διατήρηση της κοινωνικής συνοχής και της κοινωνικής ειρήνης»
.Πηγή in.gr

Αγωνιστικό παρών των εργαζομένων στα Σώματα Ασφαλείας της χώρας μας

Το αγωνιστικό τους παρών έδωσαν οι εργαζόμενοι στα Σώματα Ασφαλείας στην μεγαλειώδη συγκέντρωση διαμαρτυρίας της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ-ΠΑΜΕ. Διαβάστε την κοινή ανακοίνωση των σωματείων των Σ.Α.