Επιμέλεια

Επιμέλεια
Γιάννης Σταμούλης

19/4/11

ΕΝΑ ΝΕΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

BLOKO.gr

Ένα ολόφρεσκο δυναμικό ενημερωτικό ιστολόγιο ανέβηκε στην "μπλογκόσφαιρα" προκειμένου να προσφέρει ουσιαστική ενημέρωση γύρω από τα ζητήματα της ασφάλειας, αλλά και ειδικότερα της δράσης των Σωμάτων Ασφαλείας.
Χαρακτηριστικά είναι τα όσα σημειώνει η ψυχή του ιστολογίου, ο ιδιαίτερα έμπειρος στα ζητήματα του χώρου και του αντικειμένου, δημοσιογράφος Γιώργος Καραϊβάζ στην αρχική ανάρτηση :


"Λίγα λόγια για αρχή...
"Οι καιροί ου μενετοί", είχε αποφανθεί ο Περικλής μιλώντας στους Αθηναίους. Ειδικά στην εποχή μας, οι καιροί αποδεικνύονται ανυπόμονοι και ταχύτατα εναλλασσόμενοι.
Πιο εξειδικευμένα, οι συσχετισμοί και οι προοπτικές στο τομέα της ενημέρωσης αλλάζουν με δαιμονιώδη ρυθμό και το διαδίκτυο αφενός αποτελεί μία ανοιχτή πηγή σ' ένα κλειστοφοβικό κι εσωστρεφές περιβάλλον, αφετέρου διεκδικεί περγαμηνές ενός από τα πλέον πρόσφορα μέσα πληροφόρησης. Στερείται όμως στέρεου εποικοδομήματος, το οποίο στην προκειμένη περίπτωση αντιπροσωπεύεται από την αξιοπιστία και την καλή- δημιουργική πρόθεση.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΦΩΤΗ ΚΟΥΒΕΛΗ ΠΡΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΠΡΟ.ΠΟ. ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

Θέμα: Μέτρα για τη στήριξη και αναβάθμιση της επιχειρησιακής ετοιμότητας του Πυροσβεστικού Σώματος.

Η Ένωση Αξιωματικών Πυροσβεστικού Σώματος (Ε.Α.Π.Σ.) σε ανακοίνωσή της, επισημαίνει, μεταξύ άλλων, ότι:

• Δεν έχει καταβληθεί στο προσωπικό του Π/Σ το επίδομα δασών για το έτος 2010.
• Δεν έχουν καταβληθεί τα έξοδα μετάθεσης σε περισσότερους από 80 Αξιωματικούς του Π./Σ. οι οποίοι έχουν μετατεθεί κατά τα έτη 2010-2011.

Διαβάστε περισσότερα