Επιμέλεια

Επιμέλεια
Γιάννης Σταμούλης

30/7/12

Μετά τις καταπληκτικές σκέψεις των "επιτελών" που σχεδιάζουν να τιμολογήσουν ττις υπηρεσίες της Πυροσβεστικης...

Μετά τις εμπνευσμένες  σκέψεις των ¨επιτελών" του Υπουργείου μας, γιά τιμολόγηση των Υπηρεσιών του  Πυροσβεστικού Σώματος, που δημοσίευσε το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ την Κυριακή 29/7/2012, συνάδελφος μας έστειλε και τις δικές του απόψεις συνεπικουρώντας στις παραπάνω προτάσεις, προκειμένου και οι Πυροσβέστες να σταματήσουν να προσφέρουν αφειδώς και δωρεάν στους πάμπλουτους πολίτες αυτής της πλούσιας χώρας υπηρεσίες διάσωσης -πυρόσβεσης.
Για ευνόητους λόγους μας ζήτησε να κρατήσουμε την ανωνυμία του:
ΦΩΤΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ .Το φλεγόμενο οίκημα στα αριστερά αδυνατούσε να πληρώσει.

Αγαπητοί συνάδελφοι

Διατελώ εν πλήρη ικανοποίηση μετά την ανάγνωση στον κυριακάτικο τύπο  των πράγματι πρωτοποριακών σκέψεων για την ιδιωτικοποίηση των υπηρεσιών του Π.Σ. Θέλοντας να συνεισφέρω προς αυτή την κατεύθυνση σας απευθύνω τις ακόλουθες προτάσεις:
1.Να μετατραπεί το 199 σε γραμμή 090...199 με χρέωση πλέον όπως οι εμπορικές με χρέωση γραμμές, έτσι και χρήματα θα κερδίζει το κράτος από τις κλήσεις και θα μειωθούν, καθ ότι οι φτωχοί δεν θα καλούν.
2.Πρέπει να καθοριστεί τιμολόγιο πυρόσβεσης,το οποίο θα πρέπει να καθορίζεται ως εξής:
α.κατοικίες. Από την αντικειμενική αξία, τον όροφο, την παλαιότητα
β.επαγγελματικοί χώροι. Από το τζίρο της τελευταίας πενταετίας, τον κύκλο εργασιών και τον αριθμό των απασχολούμενων
γ.οχήματα. Από την μάρκα, τα κυβικά , τον έξτρα εξοπλισμό(δερμάτινα καθίσματα κ.λ.π.)
Τα παραπάνω θα χαρακτηρίζονται ως συντελεστές βαρύτητας και θα υπολογίζονται γιά τον καθορισμό της τιμής της υπηρεσίες πυρόσβεσης, που θα πληρώνει ο ΠΕΛΑΤΗΣ γιά  την καταναλωθεισα ποσότητα νερού κατάσβεσης, τα καταναλωθέντα καύσιμα των πυροσβεστικών οχημάτων,την φθορά του οχήματος, καθώς και για τα απορρυπαντικά που θα απαιτηθούν για την πλύση πυροσβεστικών στολών και των ειδών προσωπικής καθαριότητας των Πυροσβεστών.


ΦΩΤΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ . Οι δυνάμεις πυρόσβεσης, αναμένουν την έγκριση πληρωμής απο τον Πελάτη.

3.Πρέπει να καθοριστείί τιμολόγιο διάσωσης,το οποίο θα πρέπει να καθορίζεται ως εξής:
Α. ΑΝΘΡΩΠΟΙ
α.από οχήματα.Από το χρόνο του ατυχήματος (αργία, νύχτα κ.λ.π.), τη μάρκα του οχήματος, τον αριθμό των εγκλωβισμένων, τον αριθμό των  διασωθέντων
β. από ασανσέρ. Από την αντικειμενική αξία του κτιρίου, τον όροφο του εγκλωβισμού, του αριθμού των εγκλωβισμένων, της υπέρβασης σε κιλά του μέγιστου φορτίου του ασανσέρ.
γ. από σεισμούς. Από την σεισμογενές ιστορικό της περιοχής, τον όγκο των συντριμμιών που θα απομακρυνθούν σε κυβικά, από το χρόνο παραμονής στο συμβάν.
Β.ΖΩΑ
α. από δένδρα. Από την ράτσα του ζώου, το ύψος του δένδρου, την επανάληψη της κλήσης για το ίδιο ζωντανό.
β. από πηγάδια. Τα ίδια κριτήρια με προσθήκη του βάθους του πηγαδιού.
Τα παραπάνω θα χαρακτηρίζονται ως συντελεστές βαρύτητας και θα υπολογίζονται για τον καθορισμό της τιμής της υπηρεσίας πυρόσβεσης, που θα πληρώνει ο ΠΕΛΑΤΗΣ για  τη χρήση των διασωστικών μέσων,, τα κατ αναλωθέντα καύσιμα των πυροσβεστικών οχημάτων,την φθορά του οχήματος, καθώς και για τα απορρυπαντικά που θα απαιτηθούν για την πλύση πυροσβεστικών στολών και των ειδών προσωπικής καθαριότητας των Πυροσβεστών.
ΦΩΤΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ . Εδώ απο τον πελάτη επιλέχθηκε οικονομικό πρόγραμμα  πυρόσβεσης.
4.Το όχημα της πυροσβεστικής εξόδου θα πρέπει να εξοπλιστεί με ταμειακή μηχανή ακι μηχάνημα πιστωτικών καρτών γιά να υπάρχει η  δυνατότητα άμεσης εξόφλησης στο συμβάν, με την ανάλογη έκπτωση στους πελάτες.


ΦΩΤΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ . Ο πελάτης προτίμησε να αυτενεργήσει επειδή δεν μπορούσε να πληρώσει

Συγχωρείτε με, για το χρόνο που σας αποστέρησα, αλλά απλά ήθελα να συνεισφέρω και εγώ σε αυτή την εκπληκτική ιδέα για την ιδιωτικοποίηση των υπηρεσιών του Πυροσβεστικού Σώματος.
Επίσης λάβετε υπόψη ότι τις σκέφτηκα υπό 41 βαθμούς Κελσίου και έχοντας λάβει το χρεωστικό εκκαθαριστικό της εφορίας.
Ευχαριστώ και καλημέρα σας.