Επιμέλεια

Επιμέλεια
Γιάννης Σταμούλης

22/3/11

Οδηγίες για την εφαρμογή των διατάξεων των άρθρων 20, 21 και 22 του

ν. 3865/2010, που αφορούν το ασφαλιστικό καθεστώς των στελεχών των
Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας καθώς και του
Πυροσβεστικού Σώματος.

Διαβάστε όλη την σχετική εγκύκλιο

Αναγνώριση πλασματικού χρόνου

Τι ισχύει για την αναγνώριση του πλασματικού χρόνου.

Διαβάστε τη σχετική ανάρτηση

To προσχέδιο μελέτης του μισθολογίου

Το προσχέδιο της μελέτης του Υπουργείου Εσωτερικών και Υπουργείου Οικονομικών για τις μισθολογικές εξελίξεις στο Δημόσιο.
Διαβάστε όλη τη μελέτη

ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΑΠΕΙΛΗ



«Η κλιματική αλλαγή είναι για όλους μας μια πραγματικότητα. Μόλις πριν από λίγες μέρες, για να αναφερθώ μόνο στο τελευταίο παράδειγμα, οι επιστήμονες στις Ηνωμένες Πολιτείες ανέφεραν ότι οι παγετώνες της Αρκτικής λιώνουν με ταχύτερους ρυθμούς από ό,τι μπορούσε κανείς να φανταστεί. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις τους, το 40% του καλοκαιρινού στρώματος πάγου που καλύπτει την Αρκτική θάλασσα θα έχει εξαφανιστεί έως το 2050. Παλαιότερες μελέτες είχαν προβλέψει ότι αυτό δεν θα συνέβαινε στα επόμενα εκατό χρόνια.Οι επιστήμονες είναι σαφείς. Πρόσφατα, οι επιφανέστεροι επιστήμονες του κόσμου, υπό την αιγίδα της Διακυβερνητικής Επιτροπής των Ηνωμένων Εθνών για την Κλιματική Αλλαγή, έθεσαν το θέμα με μια άνευ προηγουμένου σαφήνεια.

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ

Έως το 1995 στο Πυροσβεστικό Σώμα υπηρετούσαν μόνο άνδρες.

Στις 31 Οκτωβρίου 1995, με την 3η σειρά Πτυχιούχων (ειδική διαδικασία κατάταξης Διπλωματούχων κυρίως Μηχανικών των Πολυτεχνείων απευθείας στο βαθμό του Ανθυποπυραγού) κατατάχθηκαν οι δύο πρώτες γυναίκες στην ιστορία του Πυροσβεστικού Σώματος

Διαβάστε περισσότερα