Επιμέλεια

Επιμέλεια
Γιάννης Σταμούλης

24/11/10

Χρυσούπολη: Οργή Μιχαηλίδη για την κατάργηση της Πυροσβεστικής

Την έντονη αντίδραση του δημάρχου Χρυσούπολης και νεοεκλεγέντος δημάρχου Νέστου Σάββα Μιχαηλίδη έχει προκαλέσει το ενδεχόμενο της κατάργησης της Πυροσβεστικής Υπηρεσία Χρυσούπολης. Ήδη ο δήμαρχος θα ταξιδέψει σήμερα στην Αθήνα προκειμένου να πραγματοποιήσει επαφές σε υψηλό επίπεδο με την κεντρική διοίκηση της Υπηρεσίας αλλά και στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ενώ δεν αποφεύγει να αφήσει αιχμές και κατά των βουλευτών του Νομού Καβάλας σημειώνοντας πως θα έπρεπε να δείξουν αυξημένα αντανακλαστικά για ένα θέμα το οποίο απασχολεί έντονα τόσο τη διοίκηση του δήμου όσο και την τοπική κοινωνία. «Δεν μπορεί έναν δήμο του μεγέθους του νέου δήμου Νέστου να τον αφήνουμε χωρίς Πυροσβεστική Υπηρεσία. Ποιος θα προστατέψει όλον αυτό τον φυσικό πλούτο της περιοχής.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ


Σε παραποίηση από ανώνυμα blog έριξε ο Πάγκαλος τις ευθύνες για την απαξίωση εκ μέρους του των στρατιωτικών και των ανδρών των Σωμάτων Ασφαλείας!
Πάρε το βίντεο με ότι ακούσαμε και το βγάλαμε αμέσως. Η ανωνυμία φταίει αν εσύ δεν μπορείς να κρύψεις το μίσος που τρέφεις για εμάς; Για να δούμε τι λέει και το βίντεο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ


Έξω από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, την 25η Νοεμβρίου 2010 και ώρα 11 το πρωί, γνωρίζουμε στους ταγούς της Πολιτείας και ιδιαίτερα στην Πολιτική και Στρατιωτική Ηγεσία των ΕΔ και των ΣΑ ότι οι Απόστρατοι Αξ/κοί απαιτούν:...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ