ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ :

Ένωση Αξιωματικών Πυροσβεστικού Σώματος

Ιστολόγιο με επικαιρότητα, ειδήσεις και νέα, πυροσβεστικού, περιβαντολογικού και κοινωνικού ενδιαφέροντος, από το διαδίκτυο και τον τύπο.19/1/15

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ


Πολιτική για τα σώματα ασφαλείας

Του Δημήτριου Τσουκαλά,
 Υποψήφιου Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Β΄Αθηνών

Όπως και σε όλη την Ελλάδα, έτσι και στην Β' Περιφέρεια της Αθήνας, την πλέον αντιπροσωπευτική περιφέρεια της χώρας σε σχέση με την ένταση των κοινωνικών προβλημάτων και της ανθρωπιστικής κρίσης, ο κόσμος απαιτεί να φύγει άμεσα η κυβέρνηση της αναλγησίας και της υποτέλειας. Για τον λαό ο ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί τη μοναδική ελπίδα ανάσχεσης της κοινωνικής καταστροφής και ανασυγκρότησης του καθημαγμένου παραγωγικού ιστού της χώρας. 
Βασική προτεραιότητα είναι να ξαναδώσουμε στους Έλληνες την αξιοπρέπεια και την αισιοδοξία που τους στέρησαν οι πολιτικοί εκπρόσωποι του Μνημονίου, να σταματήσουμε την κοινωνική καταστροφή, να διασφαλίσουμε τη δημόσια περιουσία, να προστατέψουμε τα κοινωνικά αγαθά της στέγασης, της σίτισης, της δωρεάν υγείας, της δωρεάν παιδείας και να διασώσουμε το ασφαλιστικό σύστημα.

Η τρομοκρατία στην Ευρώπη, τα μέτρα αποτροπής του βίαιου εξτρεμισμού και η μετανάστευση

Του  Άγγελου  Τσιγκρή
 Υποψήφιου Βουλευτή 
της Νέας Δημοκρατίας στην Αχαία

Με αφορμή τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι που προκάλεσαν τον παγκόσμιο αποτροπιασμό και την σημερινή παρουσία του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στην πορεία ενότητας κατά της τρομοκρατίας, αλλά κυρίως  την μεγάλη κουβέντα που έχει ανοίξει περί μετανάστευσης στις χώρες της Ε.Ε., ο πρώην Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Δικαιοσύνης, υποψήφιος βουλευτής Αχαϊας κ. Άγγελος Τσιγκρής έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Η προστασία των δικαιωμάτων των μεταναστών δεν είναι ασυμβίβαστη με την άσκηση της κυριαρχίας των κρατών, αλλά ούτε και με την πρακτική εφαρμογή της εθνικής ασφάλειας.

Ασφάλεια σημαίνει επένδυση στους ένστολους "

Άρθρο της Κατερίνας Μάρκου  της Yπ. Βουλευτή στη Β’ Θεσσαλονίκης  με το Ποτάμι

 

 

 

Η ασφάλεια των πολιτών και της κοινωνίας μας είναι πολύ σημαντικός παράγοντας σταθερότητας. Δυστυχώς, η προηγούμενη κυβέρνηση δεν στήριξε διαχρονικά το έργο και την αποστολή των Σωμάτων Ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ όψιμα αποφάσισε να μετριάσει τη
συνήθη ρητορική του για τα σώματα αυτά. Οι ελλείψεις στις Υπηρεσίες τους, η μη στήριξή τους σε κάθε επίπεδο και η απαξίωση που έχουν υποστεί, φαίνεται ξεκάθαρα από τα πρόσωπα των ένστολων συμπολιτών μας.

διαβάστε περισσότερα