Επιμέλεια

Επιμέλεια
Γιάννης Σταμούλης

12/7/12

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΑΠΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ Ε.Κ.Μ.



Πραγματοποιήθηκε στις 12 Ιουλίου στα γραφεία του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Ε.Κ.Μ. στα γραφεία του στην Βουλή, συνάντηση του Δ.Σ. της Ένωσής με αντιπροσωπεία του κόματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ Ε.Κ.Μ. αποτελούνταν από τους υπευθύνους για τα ζητήματα του Υπουργείου Προστασίας τυ Πολίτη, με επικεφαλή τον υπεύθυνο της Επιτροπής Κοινοβουλευτικού Ελέγχου, Βουλευτή Δημήτρη Τσουκαλά, τους Βουλευτές Μαρία Διακάκη και Χαρά Καφαντάρη, και τον Υπεύθυνο του ΣΥΡ.ΙΖ.Α. για τα Σώματα Ασφαλείας Ήσυχο Κώστα.
Από την πλευρά της ΕΑΠΣ τονίστηκε η δεινή οικονομική κατάσταση που έχουν περιέλεθει οι πυροσβεστικοί υπάλληλοι και ο πυροσβεστικός οργανισμός, καθώς και τα χρονίζοντα καίρια προβλήματα που αντιμετωπίζει το σύστημα πυρόσβεσης στη χώρα. Επίσης ζητήθηκε η παρέμβαση – στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ στην αποτροπή νέων μισθολογικών μειώσεων στο ήδη πενιχρό πυροσβεστικό εισόδημα.

ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΑ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ 13-7-2012

Συνάντηση του Δ.Σ. της ΕΑΠΣ με αντιπροσωπεία των Οικολόγων-Πράσινων

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 10 Ιούλη του Δ.Σ. της Ένωσή μας με αντιπροσωπεία του κόμματος των  Οικολόγων  Πράσινων στα κεντρικά τους γραφεία.

 Η αντιπροσωπεία των Οικολόγων - Πράσινων αποτελούνταν από τη Ζωή Βροντίση, εκπρόσωπο Τύπου και μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας, το Γιώργος Τσέκος, συντονιστή της Εκτελεστικής Γραμματείας και τον Γιώργο Δημητρίου, μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας.
Από την πλευρά της ΕΑΠΣ τονίστηκε ότι η περικοπή των κονδυλίων και η έλλειψη κυβερνητικής πρωτοβουλίας οξύνουν ακόμη περισσότερο τα προβλήματα του Πυροσβεστικού Σώματος και του μηχανισμού πυροπροστασίας της χώρας.
Κοινή αποτέλεσε η διαπίστωση:

  •   του σημαντικού  ρόλου της πρόληψης, με χαρακτηρηστικό την επισήμανση ότι τα περικομμένα  κονδύλια που αφορούν στην πρόληψη και προορίζονται για την Τοπική Αυτοδιοίκηση καθυστέρησαν για τη φετινή χρονιά και τελικά κατατέθηκαν στις 20 Ιουνίου αντί για τις πρώτες ημέρες του Μαρτίου.
διαβάστε την ανακοίνωση της ΕΑΠΣ