Επιμέλεια

Επιμέλεια
Γιάννης Σταμούλης

1/3/12

ΤΟ 16ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΕΑΠΣ

Την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου, πραγματοποιήθηκε το 16ο Συνέδριο της Ένωσης Αξιωματικών του Πυροσβεστικού Σώματος. Στο Συνέδριο παραβρέθηκαν και χαιρέτησαν ο Βουλευτής και Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας, Αθ.Νάκος, ο Γεν.Γραμματέας Δημόσιας Τάξης του Υ.ΠΡΟ.ΠΟ. κ. Λευτ. Οικονόμου, ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, Αντιστράτηγος κ.Π.Μπονάτσος, σύσσωμη η πυροσβεστική ηγεσία, εκπρόσωποι του ΛΑ.Ο.Σ. και του ΣΥΝ, ο Πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ Χρ.Φωτόπουλος, εκπρόσωποι της ΠΟΑΞΙΑ, και της ΠΟΕΠΛΣ.
Στην κεντρική του εισήγηση ο Πρόεδρος της ΕΑΠΣ, Φ.Παντελεάκος αναφέρθηκε στα φλέγοντα προβλήματα του Π.Σ. και στη δεινή θέση που έχουν περιέλθει το πυροσβεστικό προσωπικό.
Στο δεύτερο μέρος του συνεδρίου, συγκλήθηκε η Τακτική Γενική Συνέλευση εκλέχθηκε Προεδρείο με Πρόεδρο τον Αναγνωστάκη Δημ. και μέλη τους Βενεκέ Κων/νο και Σεψά Βασίλη. Παρουσιάσθηκε ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός της δράσης της ΕΑΠΣ, από τους Γεν.Γραμματέα Γ.Βιντζηλαίο και Ταμία Γ.Σταμούλη καθώς και η αποτίμηση της συμμετοχής στις κινητοποιήσεις της ΕΑΠΣ από το Μέλος του Δ.Σ. και Υπ.Κινητοποιήσεων της ΕΑΠΣ Αναστάσιο Μανιάτη.
Στο πέρας της Γενικής Συνέλυσης, μετά από μυστική ψηφοφορία, παρουσία δικαστικού λειτουργού, υπερψηφίστηκε ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμόςκαι προυπολογισμός και εκλέχθηκε η Εφορευτική Επιτροπή με τακτικά μέλη τους: Τριπολιτσιώτη Άγγελο, Γιαννόπουλο Σωκράτη, Φλώρο Αποστόλη και αναπληρωματικά μέλη τους Κατσιβάλη Αντώνη, Βασιλείου Βαγγέλη και Χριστοφιλέα Κων/να, που θα διεξάγει τις εκλογές για τα νέα όργανα της ΕΑΠΣ, την Κυριακή 3 Ιουνίου 2012.