Επιμέλεια

Επιμέλεια
Γιάννης Σταμούλης

17/4/11

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΜΑΣ


9 χρόνια πριν, στις 14 Μάρτη η δημοσιονομική συνδιάσκεψη της Ρώμης επιβάλλει στη χώρα μας το κατοχικό δάνειο, σύμφωνα με το οποίο κάθε μήνα θα έπρεπε να καταβάλει σε Γερμανία και Ιταλία 1,5 δις. δραχμές κάθε μήνα.
και μάλιστα άτοκα. Η αφαίμαξη θα αυξηθεί λίγους μήνες μετά, στις 2-12-1942, όπου το χαράτσι θα αυξηθεί στα 8 δις. δρχ. κατά μήνα.

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΑΠΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ


Στις 15 Απριλίου το Προεδρείο της ΕΑΠΣ συναντήθηκε στη Βουλή με αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ,από τους βουλευτές Μουλόπουλο και Δρίτσα, ενημερώνοντας για τα προβλήματα του πυροσβεστικού προσωπικού και του Πυροσβεστικού Σώματος γενικότερα. Στη συνάντηση παρουσιάστηκαν τα φλέγοντα ζητήματα, και οι θέσεις της ΕΑΠΣ.

Από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ, εκφράστηκε η σταθερή υποστήριξη του κόμματος στα δίκαια αιτήματα του κλάδου και συμμερίστηκε η κοινή αγωνία για την επερχόμενη αντιπυρική περίοδο.

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

Μας το έστειλε καλός συνάδελφος και αξίζει τον κόπο: " Ο Παπανδρέου μας είπε απ' την αρχή, όλη την αλήθεια! Εμείς δεν την καταλάβαμε. Ας ακολουθήσουμε τα βήματά: 1. Πηγαίνουμε στο «Google Translate» (http://translate.google.gr/) 2. Επιλέγουμε «from Greek To English» 3. Γράφουμε «υπάρχουν χρήματα» 4. Πατάμε«translate» 5. Διάβαζουμε τη μετάφραση στα δεξιά... που ω! της εκπλήξεως λέει no money ...και κατανοούμε την αλήθεια της πολιτικής ρήσης