Επιμέλεια

Επιμέλεια
Γιάννης Σταμούλης

17/5/11

ΓΙΑ ΜΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ


«Όσοι συνάδελφοι υπηρετείτε στο αρχηγείο ΠΑΡΑΚΑΛΩ πολύ Δευτέρα πρωί, καφεδάκι σπέσιαλ περιποιημένο στον Αρχηγό και μασάζ μέχρι να σχολάσει.... μπας κ υπογράψει αυτή την ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ επιτέλους !!!!!!!!!!!!!»

Διαβάστε περισσότερα

Δασικό επίδομα


Κύριε Αρχηγέ

Ενώ ήδη το πυροσβεστικό προσωπικό έχει «ριχθεί» στην μάχη της αντιπυρικής θωράκισης του δασικού πλούτου της χώρας, και ενώ οι συσκέψεις των αρμοδίων καλά κρατούν, ουδεμία κουβέντα ακούσαμε για την πληρωμή της πάγιας πλέον υπερεργασίας μας και υπερπροσπάθειας του πυροσβεστικού προσωπικού που αποτελεί το βασικό βραχίονα του θερινού αντιπυρικού σχεδιασμού.

Δηλαδή του «δασικού επιδόματος» που δίνεται εδώ και μια δεκαετία στο πυροσβεστικό προσωπικό.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι η σιγή αυτή δεν συνδέεται με το πρωτοφανή άγριο ψαλίδισμα της περσινής καταβολής του (δόθηκε μόνο το 1/3 του) και ότι έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την ομαλή καταβολή του.


Διαβάστε την παρέμβαση της ΕΑΠΣ προς τον Αρχηγό του Π.Σ.

Ετοιμότητα πυροσβεστικών αεροσκαφών


Κύριε Υπουργέ
Η Ένωσης μας, ως συνδικαλιστική και επαγγελματική έκφραση των Αξιωματικών του Πυροσβεστικού Σώματος, ενδιαφέρεται ιδιαιτέρως για τον βαθμό ετοιμότητας του συνόλου των μέσων που μετέχουν στο πλέγμα της δασοπροστασίας της χώρας.
Στα πλαίσια αυτά εντάσσεται η ανησυχία μας και για την ετοιμότητα των πυροσβεστικών αεροσκαφών, που αποτελούν σημαντικό εργαλείο στις πυροσβεστικές επιχειρήσεις..

Διαβάστε την παρέμβαση της ΕΑΠΣ προς τον Υπουργό Εθνίκής Άμυνας.

Νέες μειώσεις στους μισθούς δημοσίων υπαλλήλων και ένστολων

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου τα νέα μέτρα του υπουργείου Οικονομικών, για εξοικονόμηση 8 δις ευρώ, θα οδηγήσουν στην δραστική μείωση των μισθών στρατιωτικών, αστυνομικών και μια σειρά άλλων εργαζομένων στο Δημόσιο, που θα δουν τα εισοδήματά τους να συρρικνώνονται. Ανάμεσα στα μέτρα προβλέπεται:

-Κατάργηση των «υπολειμμάτων» του 13ου και 14ου μισθού για 700.000 υπαλλήλους και λειτουργούς του Δημοσίου, όπως στρατιωτικούς, αστυνομικούς, ιατρούς του ΕΣΥ κ.λ.π.

Διαβάστε περισσότερα