ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ :

Ένωση Αξιωματικών Πυροσβεστικού Σώματος

Ιστολόγιο με επικαιρότητα, ειδήσεις και νέα, πυροσβεστικού, περιβαντολογικού και κοινωνικού ενδιαφέροντος, από το διαδίκτυο και τον τύπο.11/2/12

ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΟΧΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 12 ΦΛΕΒΑΡΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

Πόλεμος δεν είναι μόνο όπως θαρρείς εσύ
να λες ναι - ναι στα μέτωπα με βολές πολυβόλου
της φαμίλιας του σπιτικού η επίθεση
για μας μικρότερη απειλή δεν είναι διόλου
Μαγιακόβσκι-Ρίτσος
Συνάδελφοι

Τις τελευταίες ώρες συντελείτε ένα νέο έγκλημα εις βάρος της ζωής μας και του μέλλοντος των παιδιών μας.

Οι διαχειριστές της κρίσης που οι ίδιοι δημιούργησαν, οι Τροικανοί υπηρέτες του άγριου κόσμου των αγορών, των τραπεζιτών και των παγκόσμιων κερδοσκόπων, προχωρούν στο δεύτερο μεγάλο κτύπημα απέναντι στη ζωή μας.

Με τον μπαμπούλα της δήθεν χρεωκοπίας, που ήδη βιώνουν τα χρεωκοπημένα νοικοκυριά μας, η Ειδικού Σκοπού Κυβέρνηση, εξαπολύει το ΜΝΗΜΟΝΙΟ 2 για να ισοπεδώσει τη ζωή μας και να μας γυρίσει χρόνια πίσω το βιοτικό μας επίπεδο.

Διαβάστε το κάλεσμα της ΕΑΠΣ

Η ΣΦΑΓΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ 2

Η Χρεωκοπία της ζωής μας – Η κατεδάφιση της χώρας μαςΤο είχαμε διατρανώσει σε όλα τα επίπεδα ότι η εφαρμογή αυτής της εγκληματικής πολιτικής του μνημονίου από τους δημιουργούς της κρίσης, θα οδηγούσε σε αδιέξοδο, όπου τα μέτρα θα διαδέχονταν το ένα το άλλο χωρίς ελπίδα και αποτέλεσμα.
Και δυστυχώς, επετεύχθη. Οι υπηρέτες των δανειστών, του κεφαλαίου και των κερδοσκόπων, τα λυκόρνια των αγορών, υπέγραψαν την εκτέλεση του Λαού μας.
Αύριο οι ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ θα επιχειρήσουν να ρίξουν τη χαριστική βολή στο εκτελεσμένο κουφάρι της Πατρίδας μας, με το ΜΝΗΜΟΝΙΟ 2...

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ

«Γλώσσα λανθάνουσα αλήθειαν λέγει...»


ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΑΠΣ
Αθήνα 11-2-2012

Χθες με επείγουσα επιστολή μας προς τον κ.Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος, του απευθύναμε μερικά από τα δεκάδες ερωτήματα, που μας έχουν απευθύνει συνάδελφοι Αξιωματικοί από όλη την χώρα, που έχουν κληθεί να διαχειριστούν την καινοφανή διαδικασία ένταξης των νέων εργαζομένων Π.Π.Υ. στον πυροσβεστικό οργανισμό.
Διαδικασία που χαρακτηρίστηκε σε όλα τα στάδια της από προχειρότητα, εξωπυροσβεστική υφή και πρωτόγνωρο πρωτοφανή χαρακτήρα, όπου μέρος των υποψηφίων , συνδιαλέγονταν και συνδιαμόρφωναν τις διαδικασίες πρόσληψής τους με τον εργοδότη του, εκδίδοντας μάλιστα ανά τακτά διαστήματα οδηγίες και παραινέσεις.
Η τελευταία χθεσινή μας παρέμβαση μέσα σε αυτή την ομίχλη, προσπάθησε να φωτίσει λίγο τα διαδικασίες τουλάχιστον της μεταπρόσληψης διαδικασίας, όπου ακολουθήθηκε η ίδια τακτική.
Δυστυχώς η Μνημονική Πολιτική Ηγεσία του Υ.ΠΡΟ.ΠΟ, παρά να στρέξει και να επιλύσει τα δεκάδες προβλήματα που φορτώνει στο Π.Σ

Διαβάστε την απάντηση της ΕΑΠΣ στο σχετικό δελτίο τύπου του ΑΠΣ

H απάντηση του Α.Π.Σ. στην ΕΑΠΣ

Σχετικά με ανακοίνωση της Ε.Α.Π.Σ για "προεκλογικές προσλήψεις Πυροσβεστών" σας γνωρίζουμε ότι :

Το Αρχηγείο Πυροσβεστικού Σώματος σε όλα τα στάδια ...

διαβάστε περισσότερα