Επιμέλεια

Επιμέλεια
Γιάννης Σταμούλης

11/6/11

ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΟΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ ΤΟΥ Π.Σ.- "ΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ"

Πέμπτη, 9 Ιουνίου 2011

"Αξιότιμοι κ. Βουλευτές,
Με τη ψήφιση του Ν. 3938/2011 και τη σύσταση του σώματος των πυροσβεστών πενταετούς υποχρέωσης η προεκλογική δέσμευση του κ. Παπανδρέου για την εργασιακή αποκατάσταση των συμβασιούχων πυροσβεστών υλοποιήθηκε σε μεγάλο βαθμό σε νομοθετικό επίπεδο.

διαβάστε περισσότερα

Η ΕΑΠΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ


Στα πλαίσια της προσπάθειας της ΕΑΠΣ να ενημερώσει τους πολίτες αυτής της χώρας για τα προβλήματα του Π.Σ. και του πυροσβεστικού προσωπικού, το μέλος του Δ.Σ. Μανίάτης Αναστάσιος, παραχώρησε συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό ΤΗΛΕΑΣΤΥ, την Παρασκευή το πρωί.

Οι δέκα μεγαλύτερες πυρκαγιές στον κόσμο



Οι φλόγες των πυρκαγιών αυτών σκόρπισαν το θάνατο στο πέρασμά τους και κατατρόπωσαν περιουσίες και δασικές εκτάσεις. Άλλες από φυσικά αίτια λόγω μεγάλων περιόδων ξηρασίας ή κεραυνούς και άλλες βαλμένες από ανθρώπινο χέρι. Το κόστος τόσο σε χρήματα, αλλά πολύ περισσότερο σε ανθρώπινες ζωές είναι ανυπολόγιστο. Τα δάση είναι οι πνεύμονες του πλανήτη μας και σπίτι της άγριας ζωής, πρέπει να τα διασώσουμε και να αποτρέπουμε τουλάχιστον τα φαινόμενα εμπρησμού.



Ακολουθούν οι δέκα μεγαλύτερες πυρκαγιές σύμφωνα με το περιοδικό Time.



Διαβάστε περισσότερα

«Τα σώματα ασφαλείας είναι με την πλευρά του λαού και όχι απέναντι»



Συνάντηση Αλέξη Τσίπρα με τους εργαζόμενους των ομοσπονδιώνΟ Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας συναντήθηκε σήμερα με τις ομοσπονδίες εργαζομένων των Σωμάτων Ασφαλείας.



Σε δηλώσεις που έκανε μετά από τη συνάντηση τόνισε πως διαπίστωσε συμφωνία απόψεων για την ανάγκη να υπάρξει μια σειρά από προτάσεις θεσμικής εξυγίανσης και εκδημοκρατισμού...



Διαβάστε περισσότερα