Επιμέλεια

Επιμέλεια
Γιάννης Σταμούλης

2/9/12

ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ

Στα πλαίσια της "μεγάλης και εργώδης προσπάθειας των τροικανών "εθνοσωτήρων" να συμμαζέψουν τα οικονομικά της χώρας μας, πέρα από τις περικοπές στον "υψηλό πυροσβεστικό μισθό" περιλαμβάνονται και μιά σειρά προτάσεων που να αξιοιποιείται ο χρόνος αναμονής των Πυροσβεστών, όταν δεν υπάρχει συμβάν. Τις παρουσιάζουμε σε αποκλειστικότητα:

 
ΣΚΕΨΗ 1η:  Θα δίνουν παραστάσεις ακροβατικών στις κεντρικές πλατείες των πόλεων που υπηρετούν, διασκεδάζοντας τους πεινασμένους συμπολίτες τους.

 ΣΚΕΨΗ 2η:  Θα δίνουν ροκ συναυλίες στις κεντρικές πλατείες των πόλεων που υπηρετούν, διασκεδάζοντας τους άνεργους  νέους συμπολίτες τους.
 ΣΚΕΨΗ 3η:  Κατά τους θερινούς μήνες, οι υπηρετούντες σε Π.Υ. πόλεων με παραλίες, θα κατασκευάζουν γλυπτά στην άμμο, προς τέρψη των ταλαιπωρημένων λουομένων.


 ΣΚΕΨΗ 4η: Θα παρέχουν υποστηρικτικές υπηρεσίες στα περιοδεύοντα τσίρκο που θα αποστέλει η τρόικα σε όλη τη χώρα προς τέρψη των χειμαζόμενων Ελλήνων


ΣΚΕΨΗ 5η; Με τον εξειδικευμένο εξοπλισμό τους, θα συγκροτούν συνεργεία καθαρισμών και οικοδομικών επισκευών σε δημόσια κτίρια, ή και με ειδικό κόμιστρο σε ιδιωτικά κτίρια.