Επιμέλεια

Επιμέλεια
Γιάννης Σταμούλης

19/9/10

Ενιαίο μισθολόγιο με κατάργηση επιδομάτων

Ετοιμάζεται για τον Ιανουάριο Στον βασικό μισθό των δημοσίων υπαλλήλων το οικογενειακό επίδομα και το κίνητρο απόδοσης

Η σαφής εικόνα για τα «φανερά και κρυφά, γενικά και κλαδικά, ειδικά και έκτακτα» επιδόματα που απέκτησε η κυβέρνηση μετά τη σύσταση της ηλεκτρονικής βάσης δεδομένων της Ενιαίας Αρχής Πληρωμών, στην οποία από τον προσεχή Οκτώβριο θα περάσει σταδιακά η μισθοδοσία των δημοσίων υπαλλήλων, ανοίγει τον δρόμο για το ενιαίο μισθολόγιο στο Δημόσιο που θα αρχίσει να ισχύει από τον Ιανουάριο του 2011.


Διαβάστε περισσότερα:

Διαβεβαίωση από τον Αρχηγό του Π.Σ. για τα νυχτερινά και πενθήμερα.

Μετά την μεγάλη αναταραχή που δημιουργήθηκε στους συναδέλφους, από δημοσιεύματα και έντονη φημολογία για την ενδεχόμενη περικοπή των αποζημιώσεων τόσο της πέρα του πενθημέρου εργασίας, όσο και της νυχτερινής απασχόλησης, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΕΑΠΣ επικοινώνησε άμεσα, χθες το απόγευμα με τον Αρχηγό του Π.Σ. Αντιστράτηγο Στ.Στεφανίδη...

Διαβάστε την ανακοίνωση της ΕΑΠΣ

Επιστολή (Π.Ο.ΑΞΙ.Α.-Π.Ο.ΑΣ.Υ.) για καταβολή νυχτερινών και πενθημέρων

Κύριε Υπουργέ,
Πριν ακόμα προκαθορισθεί μια εθιμοτυπική – ενημερωτική συνάντηση μαζί σας, αναγκαζόμαστε με την παρούσα επιστολή να επιζητήσουμε κατά προτεραιότητα δια ζώσης συνάντηση για το ακόλουθο συγκεκριμένο θέμα.
Κύριε Υπουργέ,
Έχουμε καταστεί δέκτες πληθώρας μηνυμάτων για το ότι επίκειται η μη καταβολή της νυκτερινής αποζημίωσης μηνός Αυγούστου που θα πραγματοποιηθεί με την καταβολή μισθοδοσίας μηνός Οκτωβρίου την 27-9-2010...

Διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση των σωματείων του αστυνομικού προσωπικού

"Η πέρα του πενθημέρου εργασία των ενστόλων δεν είναι υποχρεωτική" επισημαίνει έγγραφο του Υπουργείου Οικονομικών.



Αποκαλυπτικό των προθέσεων της κυβέρνησης είναι το παραπάνω σχετικό έγγραφο με το οποίο το Υπουργείο Οικονομικών επισημαίνει ότι η πέραν του πενθημέρου εργασία των ενστόλων δεν είναι υποχρεωτική, και η τυχόν απσχόληση αντισταθμίζεται με την παροχή ρεπό, ενώ δίνεται οδηγία γιά την καταβολή κάθε δυνατής προσπάθειας γιά τη μείωση των σχετικών δαπανών.

Το δεύτερο κύμα της επίθεσης στο εισόδημα πλησιάζει...

Σβήσαμε τις φωτιές εν τη γενέσει τους

Ο αρχηγός της Πυροσβεστικής εξηγεί πώς κατάφεραν να περιορίσουν τα καμένα στρέμματα σε 120.000 από 452.000 πέρυσι.
«Αντιμετωπίσαμε το 73% των πυρκαγιών στο πρώτο τρίωρο. Περιορίσαμε τις καμένες εκτάσεις στα 120.000 στρέμματα αντί 452.000 πέρυσι». Κοιτάζοντας τις φετινές επιδόσεις της Πυροσβεστικής, ο αρχηγός του σώματος, Στέλιος Στεφανίδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην «Κ», δηλώνει δικαιωμένος αφήνοντας αιχμές εναντίον όσων, μετά την πυρκαγιά της Ανατολικής Αττικής πέρυσι, επιχείρησαν να του επιρρίψουν ευθύνες για τη μεγάλη καταστροφή.

Διαβάστε περισσότερα

Όθωνας: Προτεραιότητα η προστασία της ανθρώπινης ζωής

Μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ότι θα βρεθεί απέναντι στο οργανωμένο έγκλημα, έστειλε από το Ρέθυμνο ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Μανώλης Όθωνας ο οποίος περιόδευσε χθες σε υπηρεσίες αρμοδιότητας του υπουργείου.

Διαβάστε περισσότερα