Επιμέλεια

Επιμέλεια
Γιάννης Σταμούλης

7/5/12

Νάντια Αλεξίου: "Οι Έλληνες δημοσιογράφοι αποχωρήσαμε στο εγέρθητι του Μιχαλολιάκου"

Η Νάντια Αλέξίου είναι χρόνια δημοσιογράφος και ασχολείται με το αστυνομικό ρεπορτάζ. Χθες, καλύπτοντας όπως και πολλοί συνάδελφοι κλήθηκε να καλύψει τη προγραμματισμένοι συνέντευξη τύπου του γ.γ της "Χρυσής Αυγής" Νίκου Μιχαλολιάκου  στα γραφεία του κόμματος. 

Όπως  αναφέρει μιλώντας στο NEWS 247, ενώ όλα κυλούσαν ομαλά, έγινε το γνωστό επεισόδιο με την απαίτηση της συνοδείας  του κ. Μιχαλολιάκου να σηκωθούν όλοι οι δημοσιογράφοι σε ένδειξη σεβασμού.
Όπως μας είπε, όλοι οι Έλληνες δημοσιογράφοι, αποχώρησαν και παράμειναν οι ανταποκριτές ξένου τύπου και κάποιοι εικονολήπτες και φωτογράφοι.
Μάλιστα η ίδια δεν δίστασε να ζητήσει να μάθει από τον κ. Μιχαλολιάκο  αν είναι εν γνώση του, η απαίτηση της συνοδείας του να σηκωθούν οι δημοσιογράφοι όρθιοι, κάτι που επιβεβαίωσε και ο ίδιος λέγοντας ότι το απαιτεί ως ένδειξη σεβασμού σε αρχηγό κόμματος.

Διαβάστε περισσότερα

10.000 αστυνομικοί, πυροσβέστες, στρατιώτες και τελωνειακοί υπάλληλοι κατέβηκαν σήμερα στους δρόμους της Βουδαπέστης

Δυσαρεστημένοι οι Ούγγροι με τα μέτρα λιτότητας

Ζητούν αυξήσεις στους μισθούς

Περίπου 10.000 αστυνομικοί, πυροσβέστες, στρατιώτες και τελωνειακοί υπάλληλοι κατέβηκαν σήμερα στους δρόμους της Βουδαπέστης σε μια διαδήλωση διαμαρτυρίας κατά των μέτρων λιτότητας που έχει επιβάλει η κεντροδεξιά κυβέρνηση της Ουγγαρίας.
Στα μέτρα που πήρε τον περασμένο μήνα η κυβέρνηση προκειμένου να μειώσει τα έξοδα και να κρατήσει το έλλειμμα κάτω από το 3% του ΑΕΠ περιλαμβάνονται η κατάργηση της πρόωρης συνταξιοδότησης, η μείωση του χρόνου κατά τον οποίο θα μπορεί κάποιος να λαμβάνει επίδομα ανεργίας και οι αυστηρότεροι όροι με τους οποίους θα χορηγούνται αναπηρικές συντάξεις.


διαβάστε περισσότερα