Επιμέλεια

Επιμέλεια
Γιάννης Σταμούλης

3/10/11

ΣΑΛΠΙΣΜΑ ΑΓΩΝΑ


Συνεχίζουμε τις αντιδράσεις μας για τα δυσβάσταχτα και εξοντωτικά οικονομικά μέτρα που καθιστούν αδύνατη την επιβίωσή μας, αλλά και την στοιχειώδη λειτουργία του επαγγελματικού μας οργανισμού.
Την Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011 τα Προεδρεία των σωματείων...

Διαβάστε την ανακοίνωση

Διαβολική" επέτειος 100 χρόνων από την κατοχύρωση των δημοσ. υπαλλήλων επί Ελευθ. Βενιζέλου!

Ήταν το έτος 1911, ακριβώς έναν αιώνα πριν, όταν ο πρωθυπουργός της Ελλάδος Ελευθέριος Βενιζέλος προέβη στη συνταγματική κατοχύρωση της μονιμότητας των δημοσίων υπαλλήλων. Σήμερα, εν έτει 2011, ένας άλλος Βενιζέλος, ο Ευάγγελος, έρχεται ουσιαστικά να καταργήσει..
Διαβάστε περισσότερα

Σε αχρηστία οι λιμενικοί πυροσβεστικοί σταθμοί


Εγκατάλειψη των εγκαταστάσεων λόγω κρίσης, καταγγέλλουν οι πυροσβέστες.
Στην τύχη τους, καταδικασμένοι στην εγκατάλειψη και τελικά την αχρηστία, έχουν αφεθεί, μετά την περικοπή κονδυλίων λόγω της κρίσης, οι πυροσβεστικοί σταθμοί στα περισσότερα λιμάνια της χώρας. Η Ενωση Αξιωματικών Πυροσβεστικού Σώματος, που προχώρησε στη σχετική καταγγελία, απέστειλε πρόσφατα επιστολή στον Αρχηγό της Πυροσβεστικής διεκτραγωδώντας του το πρόβλημα και προειδοποιώντας για τους κινδύνους που δημιουργούνται.

Διαβάστε περισσότερα

Τους επιφυλάσσουμε εκπλήξεις…


Οι Ομοσπονδίες μας σε συνέχεια προηγούμενων αποφάσεών μας για κλιμάκωση των ένστολων διαμαρτυριών, εξαγγέλλουν νέες παραστάσεις διαμαρτυρίας και πανελλαδικές κινητοποιήσεις, δεδομένου ότι οι κυβερνώντες προχωρούν ακάθεκτοι σε νέα «σφαγή των αμνών», επειδή προφανώς δεν αντελήφθησαν το εύρος της αγανάκτησης που έχει κυριεύσει το σύνολο των ενστόλων.

Προειδοποιήσαμε από τη Θεσσαλονίκη ότι δεν πάει άλλο και απαιτήσαμε στη συνέχεια διαμαρτυρόμενοι συμβολικά έξω από πρεσβείες στην Αθήνα να σεβαστούν την αξιοπρέπειά μας και να σταματήσουν να προσβάλλουν την υπερηφάνειά μας.

Διαβάστε την κοινή ανακοίνωση των σωματείων ΕΛ.ΑΣ-Λ.Σ.-Π.Σ.

ΤΟ ΝΕΟ ΧΑΡΑΤΣΙ