Επιμέλεια

Επιμέλεια
Γιάννης Σταμούλης

23/10/11

Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΝΕΙ


ΚΑΙ ΣΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΤΟ ΛΑΜΠΑΔΙΑΣΜΑ ΝΑ ΠΥΚΝΩΝΕΙ Ο ΔΕΣΜΟΣ ΜΑΣ


19 και 20 Οκτωβρίου, η καρδιά της πρωτεύουσας, άρχισε να χτυπά πάλι φυσιολογικά, όπως της "πρέπει" της μάνας της "δημοκρατίας".
Του πολιτεύματος που μαθε στους πολίτες της γης, τι σημαίνει αντιπροσώπευση, αλλά και συμμετοχή, αλλά και ενεργός πολίτης. Το τελευταίο διήμερο, οι εργαζόμενοι, οι "μη προνομιούχοι", κατά χιλιάδες, συνειδητοποίησαν την ουσία της κοινωνικής τους θέσης,μέσα στην εργατική τάξη αυτής της χώρας, ννιώσαν την αδικία που συντελείται το τελευταίο διάστημα εις βάρος τους και προσχώρησαν στο ριζοσπαστικό ρεύμα, των αγωνιζόμενων πολιτών που από την αρχή της κρίσης, μένουν σταθερά προσανατολισμένοι στην αντιμνημονιακή πολιτική.

Διαβάστε την ανάρτηση του Ταμία του Δ.Σ. της ΕΑΠΣ Ιωαν.Σταμούλη

Ο τελευταίος μεγάλος δικτάτορας


«Είμαστε στο κατώφλι μια μεγάλης μεταμορφώσεως του παγκόσμιου συστήματος. Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι η κατάλληλη κρίση, η μεγάλη κρίση που θα αναγκάσει τα έθνη να αποδεχθούν τη νέα τάξη πραγμάτων».

Ρήση του Δαβίδ Ροκφέλερ του πρώην Προέδρου της Κεντρικής Τράπεζας των ΗΠΑ, μεγάλου στελέχους της Λέσχης Μπίλντενμπεργκ. Απόσπασμα από το βιβλίο του Κίνμαν «Ο τελευταίος μεγάλος δικτάτορας»

ΟΝΕΙΡΟ