Επιμέλεια

Επιμέλεια
Γιάννης Σταμούλης

12/12/10

ΚΑΛΕΣΜΑ





Συνάδελφοι
Εδώ και αρκετούς μήνες η Τρο ι κανή αφαίμαξη της Ηθικής Αξιακής & Υλικής μας υπόστασης, μας βρήκε διαμαρτυρόμενους στους τέσσερις τοίχους των σπιτιών μας, αποκαμωμένους στην θαλπωρή του καναπέ.

Τα νέα οικονομικά αφεντικά μας, << οι επικεφαλής της Τρόικας >> επελαύνουν στην Πατρίδα μας ως αρχηγοί του κράτους μας, και συνεχίζουν το καταστροφικό τους έργο.

Πέρα από την εργασιακή μας οπισθοχώρηση προς τον μεσαίωνα, παρόμοια πορεία ακολουθούν και οι επαγγελματικοί μας φορείς.
Το Πυροσβεστικό Σώμα, πορεύεται στο μέλλον με τον βρόγχο της υστέρησης πόρων καιμεγάλων περικοπών σε όλους τους τομείς.

Η αποστολή μας γιά την αποτελεσματική προφύλαξη της ζωής και της περιουσίας των πολιτών και της προστασίας του εθνικού φυσικού πλούτου συνθλίβεται στις μυλόπεττρες των επιταγών του μνημονίου και της κεντρικής κυβερνητικής φιλοσοφίας περί "αντιπαραγωγικότητας των υπηρεσιών ασφάλειας.

Στο αγαθό της ασφάλειας του πολίτη, δεν χωρούν εκπτώσεις και περικοπές

Μπορούμε να ανακόψουμε την λεηλασία του πενιχρού μας εισοδήματος και την ισοπέδωση των εργασιακών μας δικαιωμάτων, πρέπι να διατηρήσουμε το Πυροσβεστικό Σώμα, αξιόπιστη και αποτελεσματική αιχμή του δόρατος των υπηρεσιών πολιτικής προστασίας της χώρας μας.

Συνάδελφοι

Να ξεπλύνουμε το ράντισμα της αδράνειας και της απάθειας.

Συμμετέχουμε όλοι μαζί, στην Ένστολη Πανελλαδική συγκέντρωση διαμαρτυρίας που διοργανώνουν τα Σωματεία των εργαζομένων στα Σώματα Ασφαλείας
στην πλατεία Κολοκοτρώνη (Παλιά Βουλή ) Σταδίου 10 στην Αθήνα στις 14/12/2010 στις 16.30

Να απαντήσουμε δυναμικά στους νέους Κατακτητές των Λαών και των μέτρων που επιβάλουν.



Επίσης στις 15/12/2010 11.00 το πρωί, στην Αθήνα,το Πεδίον Άρεως, να συμμετάσχουμε στην συγκέντρωση που διοργανώνει η ΑΔΕΔΥ ώστε μαζί με τους εργαζόμενους στο Δημόσιο να διατρανώσουμε ότι δεν θα δεχτούμε την κρίση που δημιούργησαν οι τράπεζες, να τις φορτώσουν στις πλάτες μας.

* Να απαιτήσουμε τώρα να αλλάξει η πολιτική που εξυπηρετεί τους δανειστές και το μεγάλο κεφάλαιο.

* Να απαιτήσουμε την ανατροπή του μνημονίου και των αντεργατικών πολιτικών.

* Να διεκδικήσουμε το δικαίωμα στην εργασία με αξιοπρεπείς αμοιβές, στην Κοινωνική Ασφάλιση, σταθερές εργασιακές σχέσεις, επαναφορά και διεύρυνση δικαιωμάτων, το δικαίωμα στη ζωή.

Συνάδελφοι

Η αποχή από τον Αγώνα είναι ψήφος ανοχής για την επέλαση των τοκογλύφων της Τρόικας με σκοπό την καταστροφή των Ελλήνων .
Με Αγώνες Κατακτούμε τα Δικαιώματα μας

ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΑΙΡΕΤΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ


Τα αποτελέσματα των εκλογών για την ανάδειξη των αιρετών εκπροσώπων στο συμβούλιο μεταθέσεων αξιωματικών, που διενεργήθηκαν την 11/12/2010,σύμφωνα με τα στοιχεία που μας έστειλε ο αιρετός εκπρόσωπος στο συμβούλιο μεταθέσεων Επιπυραγός Σπυρίδων Γ. Βαρσάμης έχουν ως εξής:
Ψήφισαν : 1082
Λευκά: 78
Άκυρα: 14


Π.Α.Σ.Κ.Α.Π.Σ.: 615 ψήφοι
Επ/γός Βαρσάμης Σπ. 361 σταυροί
Επ/γός Τσαπούρας Ηλ. 202 σταυροί
Επ/γός Γιαννούτσος Ηλ. 196 σταυροί
Υπ/γός Αντωνόπουλος Θ. 102 σταυροί
Επ/γός Χαρδαλούπας Θ 39 σταυροί

Μεμονωμένοι υποψήφιοι
Αντ/χος Τριπολιτσιώτης Αγγ. 293 ψήφοι
Υπ/γός Καλιοντζής Δημ. 44 ψήφοι
Π/γός Νικολέσης Ευαγγ. 38 ψήφοι

Με βάση τα παραπάνω εκλέγονται ως τακτικά μέλη:

α) ο Επ/γός Βαρσάμης

& β) ο Αντ/χος Τριπολιτσιώτης


και ως αναπληρωματικά:
α) ο Επ/γός Τσαπούρας & β) Επ/γός Γιαννούτσος

Mε φωτιά ή με πλημμύρα;


Με ποιο είδος θεομηνίας να παρομοιάσεις την οικονομική φρίκη που έπληξε τη χώρα μας; Να την παρομοιάσεις με σεισμό, με φωτιά ή με πλημμύρα;

διαβάστε περισσότερα

Χρήστος Παπουτσής στην Πυροσβεστική: Συγχαίρει αλλά δεν πληρώνει


Εκεί που ο αρχηγός της Πυροσβεστικής βλέπει θετικούς δείκτες, που δεν επιτρέπουν εφησυχασμό και συνεχίζει να ζητεί να μην αφήνουν τον υπάρχοντα εξοπλισμό να ρημάξει, καθώς επίσης και στολές και μέσα ατομικής προστασίας τόσο για τους μόνιμους πυροσβέστες όσο και για τους εποχιακούς που ακόμα περιμένουν τις αρβύλες, όπως μας λένε χαρακτηριστικά, ο Χρήστος Παπουτσής βλέπει επιτυχία γιατί μεταφέρθηκε στο ίδιο κτήριο με την Πυροσβεστική το κέντρο επιχειρήσεων της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας (ΓΓΠΠ) και επετεύχθη καλύτερος συντονισμός..


Πάτρα: ...εμπόδιζε το έργο των πυροσβεστών!


Την περασμένη Παρασκευή στην πλατεία Γεωργίου όταν οι Πυροσβέστες έτρεχαν και δεν έφταναν να... σβήσουν την πυρκαγιά που είχε εκδηλωθεί στο γραφείο της Γενικής Γραμματέως Περιφέρειας Ηπείρου και πολιτευτού Αχαΐας, Δήμητρας Μπάστα - Γεωργακοπούλου! Ωστόσο είχαν κι ένα εμπόδιο στο δύσκολο αυτό έργο τους...

Διαβάστε περισσότερα