ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ :

Ένωση Αξιωματικών Πυροσβεστικού Σώματος

Ιστολόγιο με επικαιρότητα, ειδήσεις και νέα, πυροσβεστικού, περιβαντολογικού και κοινωνικού ενδιαφέροντος, από το διαδίκτυο και τον τύπο.10/10/12

Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 2012 - Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩ


ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΛΗ....

Να ξέρεις. Κομαντάντε, πως όλες οι μανάδες στον κόσμο πονούνε κι αυτός ο πόνος των μανάδων θα φάει τη Γερμανία. Η Γερμανία θα χαθεί, βάνω την κεφαλή μου! Βάνεις στοίχημα Κομαντάντε; Εγώ βάνω την κεφαλή μου!
Νίκος Καζαντζάκης ( Η Κρήτη)....

ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ


ΦΡΑΟΥ


Έως 7,5% η μείωση του μισθολογίου στρατιωτικών που θα ανακοινωθεί,στο 25% η πραγματική

Η επίσκεψη Μέρκελ τελείωσε ,η ανάβαση του Γολγοθά για τους Έλληνες συνεχίζεται. Και πρώτα απ΄ όλα έρχονται τα μέτρα, που δεν είναι τίποτα άλλο από περικοπές,περικοπές,περικοπές.
Σύμφωνα με όσα λέγονται και γράφονται για να προχωρήσεις οτιδήποτε άλλο ,δηλαδή καταβολή της δόσης των 31 δις και επιμήκυνση θα πρέπει να πέσει κι άλλο μαχαίρι. Στο μισθολόγιο των στρατιωτικών αυτό σημαίνει άμεση περικοπή η οποία θα κυμανθεί από το 6 έως το 7,5%. Και θα είναι περικοπή αναδρομική από τη 1η Ιουλίου! 

διαβάστε περισσότερα 

"Μαχαίρι" στα ειδικά μισθολόγια

Περικοπές αποδοχών από 5%-35% αναδρομικά από την 1η Ιουλίου 2012, προβλέπουν οι τελικές ρυθμίσεις για τους 250.000 δημόσιους υπαλλήλους που αμείβονται μέσω ειδικών μισθολογίων, σύμφωνα με απόφαση του υπουργού Οικονομικών Ι. Στουρνάρα.
Σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο», υπό την πίεση της τρόικας , για άμεση υλοποίηση των μέτρων, που προβλέπει το μνημόνιο,  το τρέχον έτος, οι ρυθμίσεις για τις περικοπές στα ειδικά μισθολόγια αναμένεται να καταρτιστούν και να προωθηθούν άμεσα στη Βουλή, εντός των προσεχών ημερών, για να ψηφιστούν πριν τη Σύνοδο Κορυφής στις 18 Οκτωβρίου.
-Στρατιωτικοί, αστυνομικοί, λιμενικοί, θα δουν τις αποδοχές τους να μειώνονται 6% ή 7,5%.

διαβάστε περισσότερα