Επιμέλεια

Επιμέλεια
Γιάννης Σταμούλης

3/5/13

TO AΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΑΘΟΣ

Υπό τους πένθιμους ήχους της καμπάνας που θρηνεί το Θείο Πάθος, θρηνούμε το δικό μας ανθρώπινο πάθος που θα  συνεχίσει αέναα χωρίς δυστυχώς την αναμονή της αναστάσιμης λύτρωσης.
Συνεχίζουμε την ανθρώπινη ιστορία  υπό το μαρτύριο των απάνθρωπων πολεμικών συγκρούσεων, των απίστευτων εγκλημάτων της ανθρώπινης διαστροφής, υπό τον εφιάλτη της ανισότητας, της αδικίας της αδυσώπητης οικονομίας των αγορών και του κέρδους.
Οι πένθιμοι ήχοι της καμπάνας της Μ..Παρασκευής θρηνεί ομού και για το ανθρώπινο μαρτύριο, που τόσα χρόνια μετά την έλευση του  Χριστού, συνεχίζεται.

Διαβάστε την ανάρτηση του Προέδρου της ΕΑΠΣ Γιάννη Σταμούλη

ΑΝΤΙΠΥΡΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ


Πυροσβέστης διέσχισε την Ευρώπη με ποδήλατο για το "Χαμόγελο του Παιδιού"

Ο 36χρονος πυροσβέστης από τον Σταυρό Θεσσαλονίκης Ιορδάνης Στάιος ξεκίνησε πριν από έναν μήνα από τη Γερμανία, για να καταλήξει, σήμερα, στο δημαρχείο της Βόλβης, έχοντας για "σημαία" την προσπάθεια που κάνει το "Χαμόγελο του Παιδιού".
Ήταν 23 Μαρτίου, όταν ο Ιορδάνης Στάιος ξεκινούσε το μακρινό ταξίδι του με στόχο να συγκεντρωθούν, μέσω sms, όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα για τον παραπάνω εθελοντικό οργανισμό. Από το αεροδρόμιο "Μακεδονία" πέταξε για το Βερολίνο εξοπλισμένος με όλα τα απαραίτητα και γεμάτος ενθουσιασμό για το εγχείρημα. Το τόλμημά του ήταν μεγάλο, όπως και η θέληση του να μεταδώσει το μήνυμα για την προστασία και τα δικαιώματα των παιδιών.

διαβάστε περισσότερα