ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ :

Ένωση Αξιωματικών Πυροσβεστικού Σώματος

Ιστολόγιο με επικαιρότητα, ειδήσεις και νέα, πυροσβεστικού, περιβαντολογικού και κοινωνικού ενδιαφέροντος, από το διαδίκτυο και τον τύπο.12/7/11

ΒΑΘΙΑ Η ΟΔΥΝΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΑΣ


Βαθιά η οδύνη και η θλίψη των Αξιωματικών του Πυροσβεστικού Σώματος της Ελλάδος, για την μεγάλη τραγωδία που έπληξε την μεγαλόνησο, μετά την καταστροφή που σημειώθηκε στη Ναυτική Βάση "Ευάγγελος Φλωράκης". Ιδιαίτερα μεγάλος ήταν ο φόρος αίματος, που πλήρωσε η Εθνική Φρουρά της Κύπρου και η Πυροσβεστική Υπηρεσία Κύπρου με 12 νεκρά παλλικάρια - ήρωες στο βωμό του καθήκοντος.

Από τις πρώτες ώρες η Ένωσή μας επικοινώνησε με Κυπρίους συναδέλφους Αξιωματικούς της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κύπρου, τον Διοικητή Π.Υ.Λάρνακος Ιζεκιήλ Παπαδόπουλο και τον Διοικητή της Π.Υ.Πάφου Μάριο Λοιζίδη, στους οποίους και εκφράστηκε η αμέριστη συμπαράστασή μας.

Διαβάστε την Ανακοίνωση της ΕΑΠΣ

ΕΞΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ


Έξι συνάδελφοι, Κύπριοι Πυροσβέστες, περιλαμβάνονται στη τραγική λίστα των νεκρών που χάσαν τη ζωή τους στην μεγάλη καταστροφή που σημειώθηκε στη Ναυτική Βάση της Κύπρου "Ευάγγελος Φλωράκης":

Αρχιλοχίας Πυροσβεστικής Υπηρεσίας 3591 Ανδρέας Παπαδόπουλος
Πυροσβέστης 74 Βασίλης Κρόκος
Πυροσβέστης 2446 Σπύρος Τταντής
Πυροσβέστης 3520 Παναγιώτης Θεοφίλου
Αρχιπυροσβέστης 3311 Γιώργος Γιακουμή
Πυροσβέστης 4829 Αδάμος Αδάμου


Οι αδελφοί μας Κύπριοι Πυροσβέστες προστίθενται στο Μητρώο των Ηρώων, των ανθρώπων που δίνουν τη ζωή τους κατά την εκτέλεση του καθήκοντος.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τους σκέπει!