Επιμέλεια

Επιμέλεια
Γιάννης Σταμούλης

9/9/12

Το κόμμα...


ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΥΠΟΥ 'ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ'

Εφημερίδα ΧΩΝΙ 9-9-2012

Δηλώσεις του Προέδρου της ΕΑΠΣ για τη συγκέντρωση της 8/9/2012 στη Θεσσαλονίκη


...εαν μας ακινητοποιήσουν και μας εξαθλιώσουν κινδυνεύει και η δημόσια ασφάλεια και η δημόσια τάξη και η πολιτική προστασία της χώρας...

Δείτε το σχετικό βίντεο με τις δηλώσεις του Προέδρου της ΕΑΠΣ Γιάννη Σταμούλη

Τηλεοπτικός Σταθμός ΜEGA 8-9-2012 κεντρικό δελτίο ειδήσεων

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ο αγωνιστικός παλμός μεταφέρθηκε στη Θεσσαλονίκη όπου το Σαββάτο στις 8/9/2012 οι ένστολοι σε συγκέντρωση στο Λευκό Πύργο έδωσαν τη συνέχεια στον αγώνα τους.

Δηλώσεις του Προέδρου της ΕΑΠΣ για την κινητοποίηση της 6-9-2012

 ...ήρθαμε να σβήσουμε τώρα τη φωτιά που καίει τη ζωή μας...

Δείτε το σχετικό βίντεο με τις δηλώσεις του Πρόεδρου της ΕΑΠΣ Γιάννη Σταμούλη

STAR 6-9-2012 κεντρικό δελτίο ειδήσεων

ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ



Η Πανελλήνια Ένωση Εθελοντών Πυροσβεστικού Σώματος, με επικεφαλείς τον Πρόεδρο Σεραφειμ Τσιουγκρή και τον Γενικό Γραμματέα Δημήτριο Ζέρβα, βρεθήκαν δίπλα στην μεγάλη κινητοποίηση της 6/9/2012. Σε σχετική ανκοίνωσή της η ΠΕΕΠΣ είχε εκφράσει:
"την αμέριστη συμπαράστασή της στοv αγώνα των έμμισθων ένστολων συναδέλφων του Πυροσβεστικού Σώματος και των λοιπών Σωμάτων Ασφαλείας και Ενόπλων Δυνάμεων ενάντια στα ληστρικά μέτρα αφαίμαξης του εισοδήματος.Οι εθελοντές πυροσβέστες αν και άμισθο προσωπικό του Πυροσβεστικού Σώματος δεν παύουν και αυτοί ως εργαζόμενοι στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα και μέρος της ελληνικής κοινωνίας να στενάζουν κάτω από τη συνεχή μείωση των μισθών και την αδιάκοπη πορεία προς την ατομική εξαθλίωση και εξόντωση."

Το ψήφισμα των ενστόλων στη Βουλή των Ελλήνων

Μόλις η πορεία των ενστόλων έφθασε στη Βουλή, οι Πρόεδροι των Σωματείων επέδωσαν στον Αντιπρόεδρο της Βουλής κ. Τραγάκη το ψήφισμα διαμαρτυρίας.

Τα πολιτικά κόμματα δίπλα στον αγώνα μας


Πρωτοφανή  ήταν η στήριξη των πολιτικών κομμάτων  στην συγκέντρωση της 6/9/2012. Βουλευτές από τον ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ, την Χρυσή Αυγή, τους Ανεξάρτητους  'Ελληνες και ο Δημ, Κυριαζίδης από τη Νέα Δημοκρατία παραβρέθηκαν και τέθηκαν μπροστά  στην πορεία μέχρι και το Κοινοβούλιο.

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ


Εκ μέρους της ΕΑΠΣ και της ΠΟΕΥΠΣ, τον χαιερτισμό έκανε ένας μαχητής του Πυροσβεστικού
Σώματος. Όπως τον παρουσίασε ο Πρόεδρος της ΕΑΠΣ,   ο Επιπυραγός Άγγελος Μπαρμπαγιάννης,  ο Πυροσβέστης, που έβαλε το κορμί του  μπροστά στις φλόγες, αποτελώντας το ζωντανό παράδειγμα της επικυνδινότητας του πυροσβεστικού επαγγέλματος.


Ο Άγγελος Μπαρμπαγιάννης, καταχειροκροτούμενος, σε  μιά μεστή ομιλία, έδωσε το στίγμα της δεινής κατάστασης  των ενστόλων, που οι πιό φτωχοί του δημοσίου, παρέμειναν αμέτοχοι στο φαγοπότι που έφερε τη χώρα στο σημείο που βρίσκεται, επωμιζόμενοι τώρα όμως το κόστος που σδεν τους αναλογεί."..όλοι εμείς εδώ συνάδελφοι, ούτε φοροφυγάδες είμαστε, ούτε και τα λεφτά μας βγάλαμε στο εξωτερικό, γιατί λεφτά δεν είχαμε ποτέ"

ΞΕΧΕΙΛΗΣΕ Η ΟΡΓΗ ΣΤΟ ΚΑΛΛΙΜΑΡΜΑΡΟ


Χιλιάδες ένστολοι εργαζόμενοι από όλη τη χώρα ΄δωσαν το δυναμικό τους παρών στο Καλλιμάρμαρο στις 6/9/2012, στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας γιά τη νέα επιχειρούμενη ληστεία στο εισόδημα τους.

ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ


Αργά το απόγευμα στις 5-9-2012 τα προεδρεία των σωματείων των Σ.Α. βρέθηκαν απέναντι από το πρωθυπουργικό γραφείο , σε μιά συμβολική διαμαρτρυρία ζητώντας συνάντηση με τον κ.Σαμαρά.
Μετά από αρκετή ώρα πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Διευθυντή του πρωθυπουργικού γραφείου, όπου του παραδόθηκε σχετικό ψήφισμα και το αίτημα της συνάντησης.