Επιμέλεια

Επιμέλεια
Γιάννης Σταμούλης

22/8/11

Θλίψη και οδύνη

Η Ένωσή μας εκφράζει την βαθιά θλίψη και οδύνη των Ελλήνων Αξιωματικών του Πυροσβεστικού Σώματος, για την απώλεια της ζωής του πάνω στο καθήκον, του Αντιπυράρχου Καστρή Κωνσταντίνου, Διοικητή της Π.Υ.Γυθείου.
Ο συνάδελφος πέρασε στο Ηρώον του Πυροσβεστικού Καθήκοντος, κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς, στην Ανατολική Μάνη.

Ο Κώστας έδινε τη μάχη με τη πύρινη λαίλαπα,που κατατρώει την φυσική κληρονομιά της ταλαίπωρης τούτης χώρας, κάνοντας στο έπακρο το καθήκον του και υπηρετώντας αυτός όπως και όλοι οι Πυροσβέστες με σύμμαχο την εγκατάλειψη από το κράτος και τους ιθύνοντες και εφόδιο το γενικό κλίμα, για υπηρεσία πάνω από τα ανθρώπινα όρια, στο βωμό σχεδιασμών γιά τoν σχεδιασμό.

Διαβάστε τήν δραματική ανακοίνωση της ΕΑΠΣ

ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΜΑΣ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ


Το δάκρυ μας και τον αβάσταχτο πόνο μας για ένα ακόμα παλικάρι της Οικογενειάς μας, που έδωσε τη ζωή του στο καθμεριμνό καθήκον, να προστατέψουμε αυτή τη δόλια χώρα από τις φλόγες που κατατρώγουν ότι απέμεινε ζωντανό.

Δεν έχει τελειωμό ο θλιβερός κατάλογος των Ελλήνων Πυροσβεστών, που μόνοι αυτοί θέτουν τη ζωή τους ασπίδα γιά την πολιτική προστασία της χώρας.

Θλίψη οδύνη κα θυμό, ειδικά σε όσους ιθύνοντες γυμνώσαν το Σώμα μας και θεωρούν τις ζωές μας ονόματα σε καταστάσεις υπηρεσίας χωρίς βιολογικά όρια, τροφή σε ανεφάρμοστους και απάνθρωπους σχεδιασμούς.

Μόνο πόνος τώρα.

Ταμίας Δ.Σ. ΕΑΠΣ
Ιωάννης Σταμούλης
Αντιπύραρχος