ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ :

Ένωση Αξιωματικών Πυροσβεστικού Σώματος

Ιστολόγιο με επικαιρότητα, ειδήσεις και νέα, πυροσβεστικού, περιβαντολογικού και κοινωνικού ενδιαφέροντος, από το διαδίκτυο και τον τύπο.1/9/13

Κοντά στους Πυροσβέστες της Εύβοιας.Ο Σταύρος Μακαρίου, είναι ένα επό τα εκλεκτά στελέχη των ενόπλων δυνάμεων, με παράλληλη  ενεργή κοινωνική δράση.
 Απόστρατος σήμερα, συνεχίζει τη δράση του ως πολιτευτής Ευβοίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του κόμματος.
Στην  πρόσφατη μεγάλη πυρκαγιά της Ριτσώνας βρέθηκε στον τόπο που εξελισόταν η πυρκαγιά.
Μετά από την επιτυχή αντιμετώπιση του συμβάντος από το Πυροσβεστικό Σώμα, σε επικοινωνία με τον Πρόεδρο της ΕΑΠΣ ζήτησε να μεταφέρουμε  προς το πυροσβεστικό προσωπικό των Π.Υ.  Εύβοιας και Στερεάς Ελλάδος καθώς και στα πληρώματα των αεροσκαφών και ελικοπτέρων που υπερέβαλαν εαυτόν και κατέσβεσαν τη φωτιά στην περιοχή της Ριτσώνας τις θερμές ευχαριστίες εκ μέρους του κόμματός του, δηλώνοντας χαρακτηριστικά: 


"Εκφράζω τις θερμές ευχαριστίες προς τους άνδρες και γυναίκες των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών. Τους συγχαίρω διότι επέδειξαν ιδιαίτερο ζήλο, επαγγελματισμό και αυταπάρνηση και έσωσαν τις περιουσίες των κατοίκων και την ευρύτερη περιοχή από την πύρινη λαίλαπα.Έπειτα από επίσκεψη στο χώρο της πυρκαγιάς ενημερώθηκα από τον Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Χαλκίδας κ. Ιάκωβο Κλεφτοσπύρο ενώ παρακολούθησα τις προσπάθειες των στελεχών του Πυροσβεστικού Σώματος καθώς και τις ρίψεις νερού από αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας και ελικοπτέρων της Αεροπορίας Στρατού.Γενικότερα συγχαίρω τα άξια στελέχη του Πυροσβεστικού Σώματος για την προσφορά τους στην επιτυχή αντιμετώπιση πολλών πυρκαγιών στο Νομό της Εύβοιας και αυτό το καλοκαίρι."