Επιμέλεια

Επιμέλεια
Γιάννης Σταμούλης

11/3/12

Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ Η ΠΡΟΑΣΠΙΣΗ ΤΟΥ ΙΔΡΩΤΑ ΜΑΣ


"«Αν δεν πετύχει το psi τι αξία θα έχουν τα ομόλογά τους;Μηδενική», είπε ο Ε.ΒΕΝΙΖΈΛΟΣ αναφερόμενος στα ταμεία που αρνήθηκαν να συμμετάσχουν στο κούρεμα. Ιδιαίτερα αιχμηρός ήταν για το ΕΤΑΠ-ΜΜΕ σημειώνοντας ότι δεν είναι δυνατόν, από τη μία να παίρνεις κοινωνικό πόρο και επιχορήγηση και από την άλλη να αρνείσαι, ενώ τόνισε ότι το μήνυμα που στέλνουν οι δημοσιογράφοι δια της απόφασης του ταμείου τους στο εξωτερικό, δεν ωφελεί την εθνική προσπάθεια.
Πρόσθεσε επίσης ότι δεν μπορεί να έχουν την http://www.blogger.com/img/blank.gifίδια αντιμετώπιση τα ταμεία που δε συμμετέχουν με εκείνα που μετέχουν, όπως το ΙΚΑ με εκατομμύρια ασφαλισμένους, σημειώνοντας πως ανάμεσα σε εκείνα που αρνήθηκαν είναι και επικουρικά."


Τα παραπάνω και μιά σειρά από συνεχείς δηλώσεις του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης και Υπουργού Οικονομικών κ. Ευάγγελου Βενιζέλου, απέδωσε και σε συνδικαλιστικές σκοπιμότητες την απορριπτική απόφαση για συμμετοχή στο PSI έξι Ταμείων μεταξύ των οποίων και του Τ.Ε.Α.Π.Α.Σ.Α.

Η Ένωσή μας καταδικάζει τις δηλώσεις αυτές και εκφράζει την στήριξη και συμπαράσταση στα μέλη του Δ.Σ. του Τ.Ε.Α.Π.Α.Σ.Α., που παρά τις απειλές και τα εκβιαστικά διλλήματα, αρνήθηκαν να συμβάλλουν με τη ψήφο τους στην παραπέρα οικονομική καταστροφή των Ασφαλιστικών Ταμείων.΄..

διαβάστε την παρέμβαση της ΕΑΠΣ